• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Carpaccio ze pstruha s olivovou tapenádou
Napište svůj komentář k receptu

Carpaccio ze pstruha s olivovou tapenádou

autor: Redakce
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: 20 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Carpaccio ze pstruha s olivovou tapenádou
Carpaccio ze pstruha s olivovou tapenádou
Carpaccio ze pstruha s olivovou tapenádou
Carpaccio ze pstruha s olivovou tapenádou
Carpaccio ze pstruha s olivovou tapenádou
Carpaccio ze pstruha s olivovou tapenádou
Carpaccio ze pstruha s olivovou tapenádou
5fotografií
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 2
      ks pstruh
    • 1
      ks okurka salátová
    • 0,75
      plechovka černé olivy
    • 2
      ks citron
    • 1
      snítka petržel hladkolistá
    • olivový olej dle chuti
    • sůl dle chuti
    • pepř mletý dle chuti

Postup přípravy receptu

1
Čerstvého pstruha nejprve vyfiletujeme. Nožem nařízneme rybu těsně za prsní ploutví kolmo až k páteři. Ostřím nože pak sjedeme po páteři jedním plynulým pohybem od hlavy až k ocasu. Filet následně nařežeme na malé ploché kousky.

RADA: Jak se zbavit zápachu rybiny po vaření

2
Ty pak skládáme rovnoměrně na talíř tak, abychom zaplnili celou jeho plochu. Nakrájenou rybu posolíme, opepříme, pokapeme citronovou šťávou a posypeme nastrouhanou citronovou kůrou.
3
Připravíme si tapenádu. Salátovou okurku nakrájíme i se slupkou na malé kostičky a olivy nasekáme nadrobno. Obě suroviny smícháme v míse spolu s olivovým olejem, citronovou šťávou, nasekanou petrželkou a špetkou soli a pepře. Tapenádu naservírujeme na připravené carpaccio a ihned podáváme.

RADA: Jak dlouho vydrží ryby v lednici?

4
(recept dle Marka Pavaly, zakladatele kočovné školy vaření na ohni Fuego)
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Carpaccio z lososa

Carpaccio z lososa

Pstruh na másle

Pstruh na másle

Carpaccio z červené řepy

Carpaccio z červené řepy

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Ryby Pstruh
Syrové Dietní Bez lepku Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Černé olivy Citron Okurka salátová Olivový olej Pepř mletý Petržel Pstruh Sůl
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Ravioli

Ravioli

Krůtí ragú s brokolicí

Krůtí ragú s brokolicí

Couračka

Couračka

Těstovinový salát s lososem

Těstovinový salát s lososem

Rebarborový crumble se zakysanou smetanou

Rebarborový crumble se zakysanou…

Karbenátky po našem

Karbenátky po našem

Červená řepa s medem podle J. Krausové

Červená řepa s medem podle J. Krausové

Pečená žebírka na zelenině

Pečená žebírka na zelenině

Tradiční jablečný koláč

Tradiční jablečný koláč

Doporučujeme

20 minut
Čočkový dhál

Čočkový dhál

55 minut
Jablečná buchta

Jablečná buchta

50 minut
Kulajda

Kulajda

40 minut
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

30 minut
Americké lívance

Americké lívance

30 minut
Bramborový salát s čočkou a pečenou dýní

Bramborový salát s čočkou a pečenou…

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

82
Švestková povidla bez míchání
Švestková povidla bez…
40
Žloutkové řezy jako vánek
Žloutkové řezy jako vánek
32
Trojbarevné tvarohové řezy "mňamka"
Trojbarevné tvarohové…
29
Čočkový dhál
Čočkový dhál
22
Jablečný Lotus řez - nepečený
Jablečný Lotus řez -…

Zajímavé články

Od pondělí do pátku: 5 rychlých a originálních večeří z brambor
Od pondělí do pátku: 5 rychlých a originálních…
7 českých podzimních superpotravin: Jsou levné, pochutnáte si na nich a někdy dokáží i zázraky
7 českých podzimních superpotravin: Jsou levné,…
Nejkrásnější houbové dorty: Originální sladkosti, které potěší nejen vášnivé houbaře
Nejkrásnější houbové dorty: Originální sladkosti,…
Šípky jsou skvělé na imunitu i v kuchyni: 4 recepty, jak je chutně využít
Šípky jsou skvělé na imunitu i v kuchyni: 4…
Nejkrásnější podzimní věnce z jedlých surovin: Krása a kreativita v jednom
Nejkrásnější podzimní věnce z jedlých surovin:…
AHA.cz Bohdalová ve společnosti: Tajemný doprovod vzbudil otázky

Bohdalová ve společnosti: Tajemný doprovod vzbudil otázky

Mimibazar Recenze aplikace Molecula: Inovace v péči o zdraví! Pomáhá mít zdraví celé rodiny pod kontrolou

Recenze aplikace Molecula: Inovace v péči o zdraví! Pomáhá mít zdraví celé rodiny pod kontrolou

Dáma.cz Nenávist podle znamení: Ryby nenávidí agresi, Raci kritiku a Lvi úspěch druhých

Nenávist podle znamení: Ryby nenávidí agresi, Raci kritiku a Lvi úspěch druhých

Blesk pro ženy Ofiny jsou zpět! Jaký typ bude hitem tohoto podzimu?

Ofiny jsou zpět! Jaký typ bude hitem tohoto podzimu?

Ženy.cz Lidi, vzpamatujte se! Proč už nikdo nemá normální vztah k jídlu?

Lidi, vzpamatujte se! Proč už nikdo nemá normální vztah k jídlu?

Blesk.cz Monica Bellucciová: Rozchod s režisérem Timem Burtonem

Monica Bellucciová: Rozchod s režisérem Timem Burtonem

SportRevue.cz FOTO: Pamatujete? 37 sexy partnerek fotbalistů, které jsme mohli vidět v roce 2018 na šampionátu v Rusku

FOTO: Pamatujete? 37 sexy partnerek fotbalistů, které jsme mohli vidět v roce 2018 na šampionátu v Rusku

Maminka.cz Ve čtyřech letech se stal nejkrásnějším chlapcem na světě. Jak žije Cooper Lunde dnes a proč budí tak smutný dojem?

Ve čtyřech letech se stal nejkrásnějším chlapcem na světě. Jak žije Cooper Lunde dnes a proč budí tak smutný dojem?

Blesk Horoskopy Ezoterické rituály na podzimní rovnodennost: Jak přilákat lásku a hojnost?

Ezoterické rituály na podzimní rovnodennost: Jak přilákat lásku a hojnost?

Další doporučené recepty:

Carpaccio z okurek
Carpaccio z okurek
Carpaccio z pečené řepy s granátovým jablkem a citronovým dresinkem
Carpaccio z pečené řepy s granátovým…
Carpaccio z rajčat
Carpaccio z rajčat
Carrot cake (Mrkvový dort) s pomerančem
Carrot cake (Mrkvový dort) s pomerančem
Carská pomazánka
Carská pomazánka
Castagnaccio - italský kaštanový koláč
Castagnaccio - italský kaštanový koláč
  • Recepty.cz
  • Carpaccio ze pstruha s olivovou tapenádou
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact