• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Carpaccio ze pstruha s olivovou tapenádou
Napište svůj komentář k receptu

Carpaccio ze pstruha s olivovou tapenádou

autor: Redakce
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: 20 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Carpaccio ze pstruha s olivovou tapenádou
Carpaccio ze pstruha s olivovou tapenádou
Carpaccio ze pstruha s olivovou tapenádou
Carpaccio ze pstruha s olivovou tapenádou
Carpaccio ze pstruha s olivovou tapenádou
Carpaccio ze pstruha s olivovou tapenádou
Carpaccio ze pstruha s olivovou tapenádou
5fotografií
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 2
      ks pstruh
    • 1
      ks okurka salátová
    • 0,75
      plechovka černé olivy
    • 2
      ks citron
    • 1
      snítka petržel hladkolistá
    • olivový olej dle chuti
    • sůl dle chuti
    • pepř mletý dle chuti

Postup přípravy receptu

1
Čerstvého pstruha nejprve vyfiletujeme. Nožem nařízneme rybu těsně za prsní ploutví kolmo až k páteři. Ostřím nože pak sjedeme po páteři jedním plynulým pohybem od hlavy až k ocasu. Filet následně nařežeme na malé ploché kousky.

RADA: Jak se zbavit zápachu rybiny po vaření

2
Ty pak skládáme rovnoměrně na talíř tak, abychom zaplnili celou jeho plochu. Nakrájenou rybu posolíme, opepříme, pokapeme citronovou šťávou a posypeme nastrouhanou citronovou kůrou.
3
Připravíme si tapenádu. Salátovou okurku nakrájíme i se slupkou na malé kostičky a olivy nasekáme nadrobno. Obě suroviny smícháme v míse spolu s olivovým olejem, citronovou šťávou, nasekanou petrželkou a špetkou soli a pepře. Tapenádu naservírujeme na připravené carpaccio a ihned podáváme.

RADA: Jak dlouho vydrží ryby v lednici?

4
(recept dle Marka Pavaly, zakladatele kočovné školy vaření na ohni Fuego)
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Carpaccio z lososa

Carpaccio z lososa

Pstruh na másle

Pstruh na másle

Carpaccio z červené řepy

Carpaccio z červené řepy

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Ryby Pstruh
Syrové Dietní Bez lepku Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Černé olivy Citron Okurka salátová Olivový olej Pepř mletý Petržel Pstruh Sůl
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Meruňkový táč kynutý

Meruňkový táč kynutý

Bezmasé těstoviny - výborné

Bezmasé těstoviny - výborné

Rabínův šoulet

Rabínův šoulet

Báječné tuňákové placičky s ricottou

Báječné tuňákové placičky s ricottou

Dušené maso s dýní

Dušené maso s dýní

Ořechové rohlíčky (Pařížské)

Ořechové rohlíčky (Pařížské)

Jednoduché ražničí (špízy) z pánve se smaženou zeleninou

Jednoduché ražničí (špízy) z pánve se…

Cupcakes

Cupcakes

Hovězí kližka se smetanovou houbovou omáčkou

Hovězí kližka se smetanovou houbovou…

Doporučujeme

50 minut
Kuřecí prsa na kari se smetanou

Kuřecí prsa na kari se smetanou

30 minut
Americké lívance

Americké lívance

10 minut
Brokolicová polévka se smetanou

Brokolicová polévka se smetanou

45 minut
Čevabčiči

Čevabčiči

30 minut
Bramborový salát s čočkou a pečenou dýní

Bramborový salát s čočkou a pečenou…

50 minut
Kulajda

Kulajda

55 minut
Jablečná buchta

Jablečná buchta

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

Poslední sledované recepty

20
Kapr načerno
Kapr načerno
17
Bramborovo-houskový knedlík
Bramborovo-houskový…
16
Pasta / pesto z česnekových výhonků
Pasta / pesto z…
16
Škvarkové sádlo
Škvarkové sádlo
16
Zapečené brambory se sýrovou strouhankou
Zapečené brambory se…

Zajímavé články

Od pondělí do pátku: Rychlé a lehké večeře s vůní podzimu
Od pondělí do pátku: Rychlé a lehké večeře s vůní…
Školní svačiny podle Margit Slimákové: Tipy a rady, aby dětem chutnaly a neskončily v koši
Školní svačiny podle Margit Slimákové: Tipy a…
Dorty jako malované? Omyl! Tyto jsou opravdu malované a ještě si na nich pochutnáte!
Dorty jako malované? Omyl! Tyto jsou opravdu…
Zelená rajčata nevyhazujte! Nechte je doma dozrát, usmažte je nebo z nich udělejte kečup
Zelená rajčata nevyhazujte! Nechte je doma dozrát…
Fíky dozrávají. Dopřejte si tohle zdravé a šťavnaté ovoce, které milovala i královna Kleopatra
Fíky dozrávají. Dopřejte si tohle zdravé a…
AHA.cz Matušková před odletem na turné do Prahy: CHROMÁ PO NEHODĚ

Matušková před odletem na turné do Prahy: CHROMÁ PO NEHODĚ

Mimibazar Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Dáma.cz Bylinky podle horoskopu: Které rostliny prospívají vašemu znamení?

Bylinky podle horoskopu: Které rostliny prospívají vašemu znamení?

Blesk pro ženy Gilmorky zazářily na Emmy: Po 25 letech snad nezestárly! A kdo ještě oslnil?

Gilmorky zazářily na Emmy: Po 25 letech snad nezestárly! A kdo ještě oslnil?

Ženy.cz Nejdřív práce, potom zábava? Často melu z posledního úplně zbytečně

Nejdřív práce, potom zábava? Často melu z posledního úplně zbytečně

Blesk.cz Helena Dvořáková (46), hvězda Kriminálky Anděl: Teď bude tanečnice!

Helena Dvořáková (46), hvězda Kriminálky Anděl: Teď bude tanečnice!

SportRevue.cz 15 nejpopulárnějších sportů na světě. Lední hokej v popředí nehledejte

15 nejpopulárnějších sportů na světě. Lední hokej v popředí nehledejte

Maminka.cz Kdyby pohled zabíjel... 25 fotek naštvaných miminek, která vás zaručeně rozesmějí

Kdyby pohled zabíjel... 25 fotek naštvaných miminek, která vás zaručeně rozesmějí

Blesk Horoskopy Kdo je největší lakomec zvěrokruhu? Tahle tři znamení se nerada dělí

Kdo je největší lakomec zvěrokruhu? Tahle tři znamení se nerada dělí

Další doporučené recepty:

Carpaccio z okurek
Carpaccio z okurek
Carpaccio z pečené řepy s granátovým jablkem a citronovým dresinkem
Carpaccio z pečené řepy s granátovým…
Carpaccio z rajčat
Carpaccio z rajčat
Carrot cake (Mrkvový dort) s pomerančem
Carrot cake (Mrkvový dort) s pomerančem
Carská pomazánka
Carská pomazánka
Castagnaccio - italský kaštanový koláč
Castagnaccio - italský kaštanový koláč
  • Recepty.cz
  • Carpaccio ze pstruha s olivovou tapenádou
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact