RADA: Jak poznat pravé máslo?
kY8FyV <a href="http://mojvdepzfokc.com/">mojvdepzfokc</a>, [url=http://ovuxmmaxynee.com/]ovuxmmaxynee[/url], [link=http://vgizxoroapdm.com/]vgizxoroapdm[/link], http://rsatdjxvfpbs.com/
Je to sezónní jídlo (spíš efektní předkrm) řepa musí být čerstvě sklizená, tymián čerstvý a klidně víc než jednu snítku a místo parmezánu a citronu se dá použít zakysaná smetana. Kdo neumí krájet nožem může vyzkoušet "VS" kráječ Každopádně je to dobrý způsob jak jíst červenou řepu :)
Mně připadá, že přinejmenším ta řepa, která potřebuje dost ochutit, musí být tak trochu bez chuti. Ale nevím, nezkoušela jsem a rozhodně mě nic neláká, abych vyzkoušela. :-(
S tim krajenim bych to nehrotil, s praxi a ostrym nozem lze krajet velmi podobne jako na profi masine a tristni mi to nikdy neprislo:) Je to iluze, ze neco v kuchyni nelze udelat bez stroje, jisteze lze, je to pracnejsi a clovek musi stravit nejaky ten rok tim, ze kraji, kraji a kraji:)
Další recept, kerý je spíš na efekt, než že by se opravdu dal vařit. Bod číslo jedna: v ingredincích ani není ten mangold Bod číslo dvě: to překlápění a vystřihování pečícího papíru zní sice ohromně zajímavě, ale ve skutečnosti jsem nějak nepochopila, co tím chtěl básník říci. Bod číslo tři: Carpaccio, ikdyž z řepy, se nožem prostě nikdy nenakrájí. Chce to udělat na nářezovém stroji, který ovšem doma nikdo nemá. Nebo bude výsledek vypadat tristně... :-(