• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Carpaccio I. (original dle mistra Ciprianiho)
Napište svůj komentář k receptu

Carpaccio I. (original dle mistra Ciprianiho)

autor: casino
0.0
moje hodnoceni
4.4
hodnotilo: 7
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Carpaccio I. (original dle mistra Ciprianiho)
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 400
      g hovězí svíčková
    • 1
      žloutek
    • 1
      lžička červený vinný ocet
    • 1
      dl olivový olej
    • citronová šťáva
    • 1
      lžička worcestrová omáčka
    • 1,50
      lžíce mléko
    • pepř mletý
    • sůl

Postup přípravy receptu

1
Čerstvou svíčkovou dáme na pár minut ztuhnout do mrazničky, aby se maso lépe krájelo. Nejostřejším nožem z něho nakrájíme tenounké plátky, které rozložíme na talíř, posolíme, opepříme a dáme do ledničky.
2
Zatím připravíme majonézu. Do šlehací misky dáme žloutek, vinný ocet, čerstvě umletý pepř, sůl a hořčičný prášek. Za stálého šlehání po kapkách přidáváme olivový olej, nakonec přidáme pár kapek citrónové šťávy. Do hotové majonézy vmícháme worchestrovou omáčku a zbytek citrónové šťávy a nakonec mléko. Dochutíme solí a čerstvě umlelým bílým pepřem.
3
Vyndáme maso, pocákáme omáčkou a podáváme s čerstvým pečivem. Zapíjíme dobrým červeným vínem.
4
Zajímavé počtení o vzniku Carpaccia: http://in.ihned.cz/15-10021110-11276330-n00000_detail2-49
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Hamburgery original

Hamburgery original

Carpaccio z lososa

Carpaccio z lososa

Carpaccio z červené řepy a mangoldu

Carpaccio z červené řepy a mangoldu

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Lada Kovářová | 6. 10. 2008 19:53

    Zkuste vyhledat roastbeef :-)

  • Oldřich Gargulák | 6. 10. 2008 19:15

    Zde je jen: Rostbíf od kamarádky z Anglie, ale na LABUŽNÍKOVI je jich až až :-))co tak vyzkoušet ROSTBÍF (studený nářez)?

  • iva stockingerova | 6. 10. 2008 09:20

    Pane Oldřichu,velmi mě zaujaly všechny receptíky na Carpaccio,ale tento se mi líbí nejvíce,vypadá to úžasně,hned vyzkouším,kdyby jste měl dobrý receptík na rostbíf-ten milujeme,dejte vědět.Krásný den.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Hovězí
Maso Hovězí Večeře Výjimečný den Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Červený vinný ocet Citronová šťáva Hovězí svíčková Mléko Olivový olej Pepř mletý Sůl Worcestrová omáčka Žloutek
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Pestrý zeleninový kotlík

Pestrý zeleninový kotlík

Roláda se šlehačkou

Roláda se šlehačkou

Krůtí medajlonky se sýrem

Krůtí medajlonky se sýrem

Kakaové řezy s piškoty

Kakaové řezy s piškoty

Celer s uzeným masem - zapékaný

Celer s uzeným masem - zapékaný

Andělská roláda

Andělská roláda

Kuře s brokolicí a hořčičnou omáčkou

Kuře s brokolicí a hořčičnou omáčkou

Řízek bez vajec

Řízek bez vajec

Kuřecí jáhlové rizoto

Kuřecí jáhlové rizoto

Doporučujeme

90 minut
Husí prsa s nádivkou

Husí prsa s nádivkou

320 minut
Husí polévka s játrovými knedlíčky

Husí polévka s játrovými knedlíčky

300 minut
Pečená husa s kaštanovou nádivkou a červeným zelím

Pečená husa s kaštanovou nádivkou a…

50 minut
Nejlepší bramborové knedlíky

Nejlepší bramborové knedlíky

115 minut
Mrkvové rohlíčky s povidly

Mrkvové rohlíčky s povidly

100 minut
Husí stehna, červené zelí a domácí lokše

Husí stehna, červené zelí a domácí…

40 minut
Tažený jablkový závin

Tažený jablkový závin

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

50 minut
Husí kaldoun s játrovými knedlíčky

Husí kaldoun s játrovými knedlíčky

Poslední sledované recepty

52
Polévka z pečené mrkve a červené čočky
Polévka z pečené mrkve a…
36
Rýžový nákyp s meruňkami
Rýžový nákyp s meruňkami
12
Nejlepší bramborové knedlíky
Nejlepší bramborové…
11
Cibulovo-česnekové plátky
Cibulovo-česnekové plátky
10
Chili (chilli) con carne
Chili (chilli) con carne

Zajímavé články

Domácí nudle: Z jednoho těsta můžete vyrobit zavářku do polévek i základ hlavních jídel
Domácí nudle: Z jednoho těsta můžete vyrobit…
Uvařte si husí kaldoun: Započněte svatomartinské hodování tradiční polévkou s játrovými knedlíčky
Uvařte si husí kaldoun: Započněte svatomartinské…
Od pondělí do pátku: 5 rychlých večeří, které vás zahřejí
Od pondělí do pátku: 5 rychlých večeří, které vás…
Zelí k svatomartinské huse: 3 tipy, jak ho udělat trochu jinak
Zelí k svatomartinské huse: 3 tipy, jak ho udělat…
Ořechová bábovka podle babičky Josefa Maršálka: Upečte si vláčný moučník z rodinné kuchařky
Ořechová bábovka podle babičky Josefa Maršálka:…
AHA.cz Velký den u Marešových nebude! Nemám na to chuť ani energii, tvrdí Leoš

Velký den u Marešových nebude! Nemám na to chuť ani energii, tvrdí Leoš

Mimibazar Svátek sv. Martina: husa, víno... Znáte příběh této tradice?

Svátek sv. Martina: husa, víno... Znáte příběh této tradice?

Dáma.cz JARMILA (54): Syn nás připravil o střechu nad hlavou, manžel se zhroutil

JARMILA (54): Syn nás připravil o střechu nad hlavou, manžel se zhroutil

Blesk pro ženy Dnes je 11. 11. Co znamená andělské číslo 1111 a na co byste se měli zaměřit?

Dnes je 11. 11. Co znamená andělské číslo 1111 a na co byste se měli zaměřit?

Ženy.cz „Můžu si sáhnout?“ aneb Jak se z těhotenského břicha stane veřejná atrakce

„Můžu si sáhnout?“ aneb Jak se z těhotenského břicha stane veřejná atrakce

Blesk.cz Moderátor Xaver Veselý: Děsivá nehoda na dálnici

Moderátor Xaver Veselý: Děsivá nehoda na dálnici

SportRevue.cz 45 let? Žádný věk! Nejslavnější fotbalová manželka světa je stále šik

45 let? Žádný věk! Nejslavnější fotbalová manželka světa je stále šik

Maminka.cz Ve čtyřech letech se stal nejkrásnějším chlapcem na světě. Jak žije Cooper Lunde dnes a proč budí tak smutný dojem?

Ve čtyřech letech se stal nejkrásnějším chlapcem na světě. Jak žije Cooper Lunde dnes a proč budí tak smutný dojem?

Blesk Horoskopy Dnes je 11. 11. Co znamená andělské číslo 1111 a na co byste se měli zaměřit?

Dnes je 11. 11. Co znamená andělské číslo 1111 a na co byste se měli zaměřit?

  • Recepty.cz
  • Carpaccio I. (original dle mistra Ciprianiho)
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact