• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Carpaccio I. (original dle mistra Ciprianiho)
Napište svůj komentář k receptu

Carpaccio I. (original dle mistra Ciprianiho)

autor: casino
0.0
moje hodnoceni
4.4
hodnotilo: 7
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Carpaccio I. (original dle mistra Ciprianiho)
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 400
      g hovězí svíčková
    • 1
      žloutek
    • 1
      lžička červený vinný ocet
    • 1
      dl olivový olej
    • citronová šťáva
    • 1
      lžička worcestrová omáčka
    • 1,50
      lžíce mléko
    • pepř mletý
    • sůl

Postup přípravy receptu

1
Čerstvou svíčkovou dáme na pár minut ztuhnout do mrazničky, aby se maso lépe krájelo. Nejostřejším nožem z něho nakrájíme tenounké plátky, které rozložíme na talíř, posolíme, opepříme a dáme do ledničky.
2
Zatím připravíme majonézu. Do šlehací misky dáme žloutek, vinný ocet, čerstvě umletý pepř, sůl a hořčičný prášek. Za stálého šlehání po kapkách přidáváme olivový olej, nakonec přidáme pár kapek citrónové šťávy. Do hotové majonézy vmícháme worchestrovou omáčku a zbytek citrónové šťávy a nakonec mléko. Dochutíme solí a čerstvě umlelým bílým pepřem.
3
Vyndáme maso, pocákáme omáčkou a podáváme s čerstvým pečivem. Zapíjíme dobrým červeným vínem.
4
Zajímavé počtení o vzniku Carpaccia: http://in.ihned.cz/15-10021110-11276330-n00000_detail2-49
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Hamburgery original

Hamburgery original

Carpaccio z lososa

Carpaccio z lososa

Carpaccio z červené řepy a mangoldu

Carpaccio z červené řepy a mangoldu

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Lada Kovářová | 6. 10. 2008 19:53

    Zkuste vyhledat roastbeef :-)

  • Oldřich Gargulák | 6. 10. 2008 19:15

    Zde je jen: Rostbíf od kamarádky z Anglie, ale na LABUŽNÍKOVI je jich až až :-))co tak vyzkoušet ROSTBÍF (studený nářez)?

  • iva stockingerova | 6. 10. 2008 09:20

    Pane Oldřichu,velmi mě zaujaly všechny receptíky na Carpaccio,ale tento se mi líbí nejvíce,vypadá to úžasně,hned vyzkouším,kdyby jste měl dobrý receptík na rostbíf-ten milujeme,dejte vědět.Krásný den.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Hovězí
Maso Hovězí Večeře Výjimečný den Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Červený vinný ocet Citronová šťáva Hovězí svíčková Mléko Olivový olej Pepř mletý Sůl Worcestrová omáčka Žloutek
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Malinový koktejl

Malinový koktejl

Pepřový dip

Pepřový dip

Mrkvový koláč III.

Mrkvový koláč III.

Pikantní nakládaný hermelín II.

Pikantní nakládaný hermelín II.

Čokoládový korpus

Čokoládový korpus

Vaječné placičky se sýrem a šunkou

Vaječné placičky se sýrem a šunkou

Špaldové sušenky bez cukru

Špaldové sušenky bez cukru

Jednohubky (kanapky) s tresčími játry

Jednohubky (kanapky) s tresčími játry

Hráškovo pórkový krém

Hráškovo pórkový krém

Doporučujeme

25 minut
Vietnamské palačinky s krevetami

Vietnamské palačinky s krevetami

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Domácí kečup

Domácí kečup

30 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

15 minut
Originální řecké tzatziki

Originální řecké tzatziki

Poslední sledované recepty

31
Maďarský guláš po našem
Maďarský guláš po našem
26
Klasické lečo
Klasické lečo
20
Těstoviny se smetanovou omáčkou, zeleninou a kuřetem
Těstoviny se smetanovou…
19
Smetanové fleky se zelím
Smetanové fleky se zelím
15
Klasický recept na polevu na perníčky
Klasický recept na…

Zajímavé články

7 oblíbených letních tvarohových dezertů: Využijte naplno tajnou ingredienci našich babiček
7 oblíbených letních tvarohových dezertů:…
Ledový čaj: Recept na domácí variantu bez zbytečného cukru a umělých aromat
Ledový čaj: Recept na domácí variantu bez…
Grilovaná zelenina: Jak ji připravit, aby chutnala božsky?
Grilovaná zelenina: Jak ji připravit, aby…
Osvěžení do vedra: Objevte kouzlo studených polévek
Osvěžení do vedra: Objevte kouzlo studených…
KVÍZ: Jak zdatný jste houbař? Otestujte se!
KVÍZ: Jak zdatný jste houbař? Otestujte se!
AHA.cz Zásadní zvrat u Boučka! Konec v Máme rádi Česko a Inkognito?

Zásadní zvrat u Boučka! Konec v Máme rádi Česko a Inkognito?

Mimibazar Jak přežít léto, když nejste milovník horka

Jak přežít léto, když nejste milovník horka

Dáma.cz Kdy je masopust 2025: Kdy začíná a kdy končí?

Kdy je masopust 2025: Kdy začíná a kdy končí?

Blesk pro ženy Módní přiznání Petry Černocké: Nakupuji v Sapě! A k čemu se nikdy nesníží?

Módní přiznání Petry Černocké: Nakupuji v Sapě! A k čemu se nikdy nesníží?

Ženy.cz Přestaňte mi cpát hormony. Jak těžké je pochopit, že antikoncepci nechci?

Přestaňte mi cpát hormony. Jak těžké je pochopit, že antikoncepci nechci?

Blesk.cz Ester Geislerová (41): 20 let trápení kvůli břichu!

Ester Geislerová (41): 20 let trápení kvůli břichu!

SportRevue.cz FOTO: Krásky z ringů aneb 10 nejkrásnějších zápasnic všech dob

FOTO: Krásky z ringů aneb 10 nejkrásnějších zápasnic všech dob

Maminka.cz 6 výletů na unikátní místa v Česku, která byste měli s dětmi objevit. Vyrazí vám dech

6 výletů na unikátní místa v Česku, která byste měli s dětmi objevit. Vyrazí vám dech

Blesk Horoskopy Největší stíhačky podle horoskopu: Která znamení patří k nejžárlivějším?

Největší stíhačky podle horoskopu: Která znamení patří k nejžárlivějším?

  • Recepty.cz
  • Carpaccio I. (original dle mistra Ciprianiho)
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact