• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Cappuccino koláčky - cukroví
Napište svůj komentář k receptu

Cappuccino koláčky - cukroví

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
4.9
hodnotilo: 8
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Cappuccino koláčky - cukroví
Cappuccino koláčky - cukroví
Cappuccino koláčky - cukroví
Cappuccino koláčky - cukroví
Cappuccino koláčky - cukroví
Cappuccino koláčky - cukroví
Cappuccino koláčky - cukroví
5fotografií
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
  • Těsto
    • 210
      g hladká mouka
    • 140
      g máslo
    • 2
      lžíce capuccino dle chuti, čokoládové, latte, moccacino...
    • 70
      g moučkový cukr
    • 1
      ks vanilkový cukr
    • 1
      ks žloutek
  • Poleva
    • 2
      ks žloutky
    • 100
      g moučkový cukr cca
    • vanilkové aroma
  • Krém
    • 180
      g máslo cca
    • 100
      g moučkový cukr
    • 1
      ks vanilkový cukr
    • capuccino dle chuti

Postup přípravy receptu

1
Mouku smícháme v míse se suchým cappuccinem a cukry. Přidáme žloutek, změklé máslo a vypracujeme hladké těsto, které necháme v chladnu odležet alespoň dvě hodiny. Pak těsto opět propracujeme a na pomoučněném vále vyválíme z těsta zhruba 3 - 4 mm nízký plát, ze kterého budeme vykrajovat kolečka, která skládáme na plech s pečícím papírem. Dle velikosti plechu budeme mít koleček na 2 - 2,5 plechu. Ty pak upečeme v předehřáté troubě na 160 °C dorůžova.
2
Krém: změklé máslo vyšleháme s cukry do pěny, pak dle chuti přidáme a zašleháme tolik suchého cappuccina, aby nám byla chuť krému příjemná. (1 - 1,5 lžíce, dle druhu) . Krémem pak mažeme a slepujeme kolečka.
3
Žloutková poleva: žloutky dáme do misky, přidáme kapku vanilkového aroma, přisypeme moučkový cukr a třeme do hladké husté pěny, kterou pak potíráme vrchní kolečka, která můžeme ještě dle chuti dozdobit čokoládovým sypáním, špetkou jemně mleté kávy... množství moučkového cukru záleží na velikosti žloutků. Po zaschnutí polevy můžeme uložit cukroví do krabiček.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Čtverečky "Cappuccino"

Čtverečky "Cappuccino"

Jogurtový cappuccino dort

Jogurtový cappuccino dort

Kávovo-smetanové "cappuccino" řezy (dort)

Kávovo-smetanové "cappuccino" řezy …

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Dezerty Zákusky Nejlepší dezerty Vánoční cukroví
Moučníky Zákusky Cukroví Dezerty Pečení Vegetariáni Vánoce Velikonoce Narozeniny Výjimečný den Svatba Posvícení Oslava Návštěva Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Capuccino Hladká mouka Máslo Moučkový cukr Vanilkové aroma Vanilkový cukr Žloutek žloutky
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Šafránová omáčka

Šafránová omáčka

Páteční lívanečky

Páteční lívanečky

Ferrero Rocher na plechu

Ferrero Rocher na plechu

Ananasový koláč III.

Ananasový koláč III.

Smaženky s mladými cuketami

Smaženky s mladými cuketami

Smetanová omáčka s hlívou ústřičnou

Smetanová omáčka s hlívou ústřičnou

Koláčky s drobenkou

Koláčky s drobenkou

Cibulovo-česnekové plátky

Cibulovo-česnekové plátky

Sezamové kuře v těstíčku

Sezamové kuře v těstíčku

Doporučujeme

170 minut
Maďarský guláš

Maďarský guláš

55 minut
Jablečná buchta

Jablečná buchta

50 minut
Kulajda

Kulajda

40 minut
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

30 minut
Americké lívance

Americké lívance

30 minut
Bramborový salát s čočkou a pečenou dýní

Bramborový salát s čočkou a pečenou…

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

72
Bramborovo-cuketové placičky s balkánským sýrem
Bramborovo-cuketové…
43
Houbovo-smetanová krkovička
Houbovo-smetanová…
37
Norský dresing na zeleninové saláty
Norský dresing na…
33
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
26
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…

Zajímavé články

Nejkrásnější houbové dorty: Originální sladkosti, které potěší nejen vášnivé houbaře
Nejkrásnější houbové dorty: Originální sladkosti,…
Šípky jsou skvělé na imunitu i v kuchyni: 4 recepty, jak je chutně využít
Šípky jsou skvělé na imunitu i v kuchyni: 4…
Nejkrásnější podzimní věnce z jedlých surovin: Krása a kreativita v jednom
Nejkrásnější podzimní věnce z jedlých surovin:…
Jasmínový čaj je v kurzu. Naučte se z něj připravit lahodný nápoj i dezert podle receptu Josefa Maršálka
Jasmínový čaj je v kurzu. Naučte se z něj…
Nepečený dezert 3x jinak: Zkuste oblíbenou dobrotu prince Harryho, čokoládový tiffin nebo karamelové pokušení
Nepečený dezert 3x jinak: Zkuste oblíbenou…
AHA.cz František Ringo Čech (82): Nová žena! Ve věku vnučky

František Ringo Čech (82): Nová žena! Ve věku vnučky

Mimibazar Recenze aplikace Molecula: Inovace v péči o zdraví! Pomáhá mít zdraví celé rodiny pod kontrolou

Recenze aplikace Molecula: Inovace v péči o zdraví! Pomáhá mít zdraví celé rodiny pod kontrolou

Dáma.cz Největší smolaři ve vztazích: Znamení, která nikdy nepoznají pravou lásku

Největší smolaři ve vztazích: Znamení, která nikdy nepoznají pravou lásku

Blesk pro ženy Tohle byly největší ikony 90. let! Jak vypadají dnes?

Tohle byly největší ikony 90. let! Jak vypadají dnes?

Ženy.cz Podpatky mi zlepšily život! A vám ho rozhodně zlepší taky

Podpatky mi zlepšily život! A vám ho rozhodně zlepší taky

Blesk.cz Marta Kubišová (83): Poslední koncert! Kardiolog Neužil ji jistil v první řadě

Marta Kubišová (83): Poslední koncert! Kardiolog Neužil ji jistil v první řadě

SportRevue.cz FOTO: Martina Čechová, Radka Rosická a 35 dalších fotbalových sexy (ex)partnerek

FOTO: Martina Čechová, Radka Rosická a 35 dalších fotbalových sexy (ex)partnerek

Maminka.cz Jediná česká paterčata oslavila 10. narozeniny. Jak se jim dnes žije?

Jediná česká paterčata oslavila 10. narozeniny. Jak se jim dnes žije?

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Kdo musí přestat utrácet a kdo chytne ve vztahu druhý dech?

Horoskop na další týden: Kdo musí přestat utrácet a kdo chytne ve vztahu druhý dech?

Další doporučené recepty:

Canneloni se špenátem a ricottou
Canneloni se špenátem a ricottou
Cannoli s čokoládou
Cannoli s čokoládou
Caponata
Caponata
Cappuccino poháry
Cappuccino poháry
Cappuccino roláda
Cappuccino roláda
Caprese
Caprese
  • Recepty.cz
  • Cappuccino koláčky - cukroví
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact