• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Cappuccino koláčky - cukroví
Napište svůj komentář k receptu

Cappuccino koláčky - cukroví

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
4.9
hodnotilo: 8
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Cappuccino koláčky - cukroví
Cappuccino koláčky - cukroví
Cappuccino koláčky - cukroví
Cappuccino koláčky - cukroví
Cappuccino koláčky - cukroví
Cappuccino koláčky - cukroví
Cappuccino koláčky - cukroví
5fotografií
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
  • Těsto
    • 210
      g hladká mouka
    • 140
      g máslo
    • 2
      lžíce capuccino dle chuti, čokoládové, latte, moccacino...
    • 70
      g moučkový cukr
    • 1
      ks vanilkový cukr
    • 1
      ks žloutek
  • Poleva
    • 2
      ks žloutky
    • 100
      g moučkový cukr cca
    • vanilkové aroma
  • Krém
    • 180
      g máslo cca
    • 100
      g moučkový cukr
    • 1
      ks vanilkový cukr
    • capuccino dle chuti

Postup přípravy receptu

1
Mouku smícháme v míse se suchým cappuccinem a cukry. Přidáme žloutek, změklé máslo a vypracujeme hladké těsto, které necháme v chladnu odležet alespoň dvě hodiny. Pak těsto opět propracujeme a na pomoučněném vále vyválíme z těsta zhruba 3 - 4 mm nízký plát, ze kterého budeme vykrajovat kolečka, která skládáme na plech s pečícím papírem. Dle velikosti plechu budeme mít koleček na 2 - 2,5 plechu. Ty pak upečeme v předehřáté troubě na 160 °C dorůžova.
2
Krém: změklé máslo vyšleháme s cukry do pěny, pak dle chuti přidáme a zašleháme tolik suchého cappuccina, aby nám byla chuť krému příjemná. (1 - 1,5 lžíce, dle druhu) . Krémem pak mažeme a slepujeme kolečka.
3
Žloutková poleva: žloutky dáme do misky, přidáme kapku vanilkového aroma, přisypeme moučkový cukr a třeme do hladké husté pěny, kterou pak potíráme vrchní kolečka, která můžeme ještě dle chuti dozdobit čokoládovým sypáním, špetkou jemně mleté kávy... množství moučkového cukru záleží na velikosti žloutků. Po zaschnutí polevy můžeme uložit cukroví do krabiček.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Čtverečky "Cappuccino"

Čtverečky "Cappuccino"

Jogurtový cappuccino dort

Jogurtový cappuccino dort

Kávovo-smetanové "cappuccino" řezy (dort)

Kávovo-smetanové "cappuccino" řezy …

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Dezerty Zákusky Nejlepší dezerty Vánoční cukroví
Moučníky Zákusky Cukroví Dezerty Pečení Vegetariáni Vánoce Velikonoce Narozeniny Výjimečný den Svatba Posvícení Oslava Návštěva Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Capuccino Hladká mouka Máslo Moučkový cukr Vanilkové aroma Vanilkový cukr Žloutek žloutky
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Domácí tlačenka

Domácí tlačenka

Celerová pomazánka s vejcem

Celerová pomazánka s vejcem

Med ze sedmikrásek

Med ze sedmikrásek

Cuketové hody

Cuketové hody

Pikantní okurkový salát

Pikantní okurkový salát

Piškotovo-vanilková bublanina s drobenkou = jahodová

Piškotovo-vanilková bublanina s…

Chléb

Chléb

Játrové knedlíčky mojí babičky

Játrové knedlíčky mojí babičky

Švestkový crumble

Švestkový crumble

Doporučujeme

30 minut
Vepřová krkovice s fazolovým hummusem a rajčatovou salsou

Vepřová krkovice s fazolovým hummusem…

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Domácí kečup

Domácí kečup

30 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

15 minut
Originální řecké tzatziki

Originální řecké tzatziki

Poslední sledované recepty

192
Řecký salát s cizrnou
Řecký salát s cizrnou
192
Kachna s fíkovým zelím
Kachna s fíkovým zelím
116
Bramborový knedlík podle norem
Bramborový knedlík podle…
91
Kynutý švestkový závin (štrůdl)
Kynutý švestkový závin …
65
Domácí jablečný závin (štrůdl)
Domácí jablečný závin …

Zajímavé články

Poctivá koprovka s vejcem jako od babičky: Tuhle bude milovat celá rodina
Poctivá koprovka s vejcem jako od babičky: Tuhle…
Žebra na grilu: Jak je vybrat, naložit a připravit, aby chutnala jako z restaurace
Žebra na grilu: Jak je vybrat, naložit a…
Letní drinky bez alkoholu: Zkuste Virgin Mojito, Mango Lassí nebo nealko Gin Tonic
Letní drinky bez alkoholu: Zkuste Virgin Mojito,…
7 oblíbených letních tvarohových dezertů: Využijte naplno tajnou ingredienci našich babiček
7 oblíbených letních tvarohových dezertů:…
Ledový čaj: Recept na domácí variantu bez zbytečného cukru a umělých aromat
Ledový čaj: Recept na domácí variantu bez…
AHA.cz Všechno je jinak! Sandeva ohlásila konec!

Všechno je jinak! Sandeva ohlásila konec!

Mimibazar Jak přežít léto, když nejste milovník horka

Jak přežít léto, když nejste milovník horka

Dáma.cz Nevkusné devadesátky: Seriály, kapely, jídlo i móda, za které se dodnes stydíme

Nevkusné devadesátky: Seriály, kapely, jídlo i móda, za které se dodnes stydíme

Blesk pro ženy Culíková inspirace: Jak ho ozvláštnit s minimem námahy?

Culíková inspirace: Jak ho ozvláštnit s minimem námahy?

Ženy.cz Co znamená LGBTQ+? Malý tahák pro ty, co se v tom ztrácí jako já

Co znamená LGBTQ+? Malý tahák pro ty, co se v tom ztrácí jako já

Blesk.cz Tajemství Karla Gotta (†80) po 45 letech vyzrazeno: Bál se Duchoně (†35)!

Tajemství Karla Gotta (†80) po 45 letech vyzrazeno: Bál se Duchoně (†35)!

SportRevue.cz Svatá přírodo! Petra Kvitová a 30 dalších nejprsatějších sportovkyň všech dob

Svatá přírodo! Petra Kvitová a 30 dalších nejprsatějších sportovkyň všech dob

Maminka.cz Kuriozita: Osmnáctiměsíční batole vypadá stejně jako jeho tříletá sestra. 'Každý měsíc kupuji nové boty,' říká maminka

Kuriozita: Osmnáctiměsíční batole vypadá stejně jako jeho tříletá sestra. 'Každý měsíc kupuji nové boty,' říká maminka

Blesk Horoskopy Narodili jste se na rozhraní dvou znamení? Tohle vás odlišuje od ostatních!

Narodili jste se na rozhraní dvou znamení? Tohle vás odlišuje od ostatních!

Další doporučené recepty:

Canneloni se špenátem a ricottou
Canneloni se špenátem a ricottou
Cannoli s čokoládou
Cannoli s čokoládou
Caponata
Caponata
Cappuccino poháry
Cappuccino poháry
Cappuccino roláda
Cappuccino roláda
Caprese
Caprese
  • Recepty.cz
  • Cappuccino koláčky - cukroví
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact