• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Cannelloni plněné tvarohem
Napište svůj komentář k receptu

Cannelloni plněné tvarohem

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Cannelloni plněné tvarohem
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 500
      g netučný tvaroh
    • 2
      ks vejce
    • 5
      lžíce parmazán
    • 1
      ks cibule
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      špetka pepř mletý
    • 500
      g brokolice
    • 6
      ks cannelloni italské nudlové role
    • 1
      lžíce máslo
    • 1
      lžíce polohrubá mouka
    • 375
      ml mléko
    • 1
      špetka muškátový oříšek strouhaný

Postup přípravy receptu

1
Tvaroh, vejce a dvě lžíce parmezánu utřeme dohladka, vmícháme cibuli nakrájenou nadrobno. Osolíme a opepříme. Brokolici očistíme, opereme a rozebereme na růžičky. Ve vroucí osolené vodě je 5 minut blanšírujeme. Necháme okapat. Brokolici narovnáme do zapékací misky. Sáček s větší trubičkou naplníme tvarohem, kterým naplníme cannelloni. Ty poté rozložíme na brokolici.
2
Na rozehřátém tuku zpěníme mouku. Za stálého míchání podlijeme mlékem, přivedeme k varu a asi 5 minut vaříme. Vmícháme zbylý parmazán. Omáčku ochutíme solí, pepřem, muškátovým oříškem a nalijeme ji na těstoviny s brokolicí. Zapékáme v předehřáté troubě (elektrický sporák 200 °C/plyn stupeň 3). Podáváme horké přímo v zapékací míse.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Cannelloni se špenátem

Cannelloni se špenátem

Cannelloni s boloňskou omáčkou a bešamelem

Cannelloni s boloňskou omáčkou a…

Zapečené cannelloni z trouby v pikantní omáčce

Zapečené cannelloni z trouby v…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • HANKA LINHART | 3. 7. 2005 10:42

    Nechapu proc to nikdo jeste nezkusil naplnit masovou smesi.Je to vyborne a chutna to fantasticky. HANKA AUSTRALIA.

  • Hanka LINHART | 13. 6. 2005 04:29

    Cannelloni jsou vyborne plnene take husci masovou smesi,neco jako spagety bollonese,anebo masova smes lasane.Je to opravdu vyborne.[Nezapomente napln musi byt husta] HANKA- AUSTRALIA. Dobrou chut.

  • Lucka | 18. 8. 2004 13:17

    výborné, pro ty kdo nemá rád nebo nemůže mléko lze omáčka udělat jen ze smetany a sýra.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Těstoviny & rizota
Pokrmy Z těstovin Večeře Pečení Itálie Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Brokolice Cannelloni Cibule Máslo Mléko Muškátový oříšek Netučný tvaroh Parmazán Pepř mletý Polohrubá mouka Sůl Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Krakonošovy drny

Krakonošovy drny

Gnocchi

Gnocchi

Bábovka bez vajec

Bábovka bez vajec

Škvarková pomazánka III.

Škvarková pomazánka III.

Senzační schwarzwaldský dort

Senzační schwarzwaldský dort

Zapékané masíčko se sýry

Zapékané masíčko se sýry

Rychlé chilli fazole

Rychlé chilli fazole

Cibulačka s celerem

Cibulačka s celerem

Bylinkový králík na žampionech

Bylinkový králík na žampionech

Doporučujeme

40 minut
Quiche s červenou řepou a sýrem

Quiche s červenou řepou a sýrem

50 minut
Cuketové kuličky v rajčatové omáčce

Cuketové kuličky v rajčatové omáčce

30 minut
Smažená rýže se zeleninou a krůtím masem

Smažená rýže se zeleninou a krůtím…

40 minut
Hrnková dýňová roláda

Hrnková dýňová roláda

40 minut
Polévka z pečené mrkve a červené čočky

Polévka z pečené mrkve a červené čočky

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Poslední sledované recepty

230
Salát z quinoy s ředkvičkami a koprem
Salát z quinoy s…
104
Steakový salát s balzamikem
Steakový salát s…
29
Quiche s červenou řepou a sýrem
Quiche s červenou řepou…
26
Krůtí guláš s těstovinami
Krůtí guláš s těstovinami
23
Cuketové kuličky v rajčatové omáčce
Cuketové kuličky v…

Zajímavé články

7 receptů na tu nejšťavnatější vepřovou krkovičku
7 receptů na tu nejšťavnatější vepřovou krkovičku
Jak na domácí burčák? Důležitá je teplota kvašení!
Jak na domácí burčák? Důležitá je teplota kvašení!
Potravinové alergie doma i na cestách: Potíže mohou způsobit ořechy i večeře na dovolené
Potravinové alergie doma i na cestách: Potíže…
Jak rychle rozmrazit maso? Zkuste trik, se kterým to zvládnete raz dva
Jak rychle rozmrazit maso? Zkuste trik, se kterým…
Zázračný jablečný ocet: Na co je dobrý a jak si ho můžete vyrobit doma?
Zázračný jablečný ocet: Na co je dobrý a jak si…
AHA.cz Skandál Rolins s Nedvědem: Drsný ortel Soukupa nad Méďou

Skandál Rolins s Nedvědem: Drsný ortel Soukupa nad Méďou

Mimibazar Zpevněte tělo elektřinou a pak se zmrazte: Co je EMS trénink a proč ho vyzkoušet?

Zpevněte tělo elektřinou a pak se zmrazte: Co je EMS trénink a proč ho vyzkoušet?

Dáma.cz Moderátorské hvězdy devadesátek: Z koho je cukrář, pašerák či poslanec?

Moderátorské hvězdy devadesátek: Z koho je cukrář, pašerák či poslanec?

Blesk pro ženy Denní horoskop na čtvrtek 11. 9. 2025: Koho čeká neobvyklé setkání a komu se otevřou nové možnosti?

Denní horoskop na čtvrtek 11. 9. 2025: Koho čeká neobvyklé setkání a komu se otevřou nové možnosti?

Ženy.cz Proč vám „já-pohled“ ničí vztahy a jak to změnit?

Proč vám „já-pohled“ ničí vztahy a jak to změnit?

Blesk.cz Smutek »básníka« Pavla Kříže: Pochoval maminku

Smutek »básníka« Pavla Kříže: Pochoval maminku

SportRevue.cz FOTO: Tohle chceme vidět na příští zimní olympiádě! Nahotiny v nafukovacích kruzích

FOTO: Tohle chceme vidět na příští zimní olympiádě! Nahotiny v nafukovacích kruzích

Maminka.cz Tady hlídám já! 40 momentek, na kterých převzali mateřské povinnosti kočičí parťáci

Tady hlídám já! 40 momentek, na kterých převzali mateřské povinnosti kočičí parťáci

Blesk Horoskopy Přátelství podle znamení zvěrokruhu: Kdo by za vás dýchal a koho brát raději s rezervou?

Přátelství podle znamení zvěrokruhu: Kdo by za vás dýchal a koho brát raději s rezervou?

Další doporučené recepty:

Candát s chřestem
Candát s chřestem
Candát se šťouchaným bramborem s brokolicí
Candát se šťouchaným bramborem s…
Candát v papilotě
Candát v papilotě
Cannelloni s boloňskou omáčkou a bešamelem
Cannelloni s boloňskou omáčkou a…
Cannelloni s houbami a rajčatovou omáčkou
Cannelloni s houbami a rajčatovou…
Cannelloni se špenátem
Cannelloni se špenátem
  • Recepty.cz
  • Cannelloni plněné tvarohem
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact