A tam se nadává deko nebo voda aby to bylo ponořené
A tam se nadává deko nebo voda aby to bylo ponořené
Recept jsem udělala a je skvělý.
Tak to u nás se tahle čalamáda sní vždycky a dělá jí i spousta známých, co jinak cuketu nejedí. Ale každému samozřejmě chutnat nemusí.
Nemělo by, vždyť je tam ocet a ještě to sterilujete. Dělala jsem něco podobného a vydrželo to dlouho, akorát, že to nikdo moc nechtěl, holt zelí je zelí. Tak jsem to pak používala do guláše a pod maso nebo na pizzu.
Nebude, děláme ji tak doma už několik let a vždycky vydržela až do další úrody. Pokud se ovšem nesnědla dřív:-).
Nebude zelenina kvasit, já jsem vždy napřed podusila, ale tento recept vypadá jednodušeji, zkusím to, ale bojím - bojím, že mě to zkvasí.Nevím, poradte.Díky.