Pikantní čalamáda
Čalamáda II.
Houbová čalamáda
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Pokud uděláte nálev z deka, zavařovat nemusíte, protože deko obsahuje chemický konzervant.
Já bych řekla,že ano,pokud se to do sklenic nedává horké,začalo by se to kazit,tak já bych to nechala chytit na chvíli,třeba,jako okurky.
Čalamáda se nezavařuje?Děkuji
Plněný vepřový bůček
Čtverečky "Cappuccino"
Škvarkové pagáčiky
Bábovka MARGOT
Těstovinový salát s celerem a krabími…
Dýňová polévka s bramborem a dýňovými…
Papriková smetanová omáčka
Jablečník bez vajec - jablečný koláč …
Vepřové výpečky s česnekovými výhonky…
Knedlíčky s vepřovým
Klasická zelňačka
Švédské masové kuličky
Litý perník s jablky
Nejjednodušší gratinované brambory
French toast
Mačkané brambory
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek