Pikantní čalamáda
Čalamáda II.
Houbová čalamáda
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Pokud uděláte nálev z deka, zavařovat nemusíte, protože deko obsahuje chemický konzervant.
Já bych řekla,že ano,pokud se to do sklenic nedává horké,začalo by se to kazit,tak já bych to nechala chytit na chvíli,třeba,jako okurky.
Čalamáda se nezavařuje?Děkuji
Dijonský koláč slaný - z listového…
Nepečená vajíčka
Vynikající zeleninová polévka
Zapečená (nejen) krůtí játra
Kachní prsa s brusinkovou omáčkou
Zeleninový salát se sýrem
Smetanová omáčka s hlívou ústřičnou
Domácí jablečný závin (štrůdl)
"Párkrole" - párkové kremrole
Tyrolské knedlíky
Francouzská cibulačka
Turecká vejce
Čokoládové řezy se zakysanou smetanou
Butter chicken (máslové kuře) s flat…
Jablkový koláč ve skleničce
Čerstvé kimchi
Čokoládové brownies