Pikantní čalamáda
Čalamáda II.
Houbová čalamáda
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Pokud uděláte nálev z deka, zavařovat nemusíte, protože deko obsahuje chemický konzervant.
Já bych řekla,že ano,pokud se to do sklenic nedává horké,začalo by se to kazit,tak já bych to nechala chytit na chvíli,třeba,jako okurky.
Čalamáda se nezavařuje?Děkuji
Telecí kýta na hříbkách
Mrkvový dort s mandlemi
Sýrová pomazánka s nivou
Meruňková marmeláda
Soté z vepřového masa
Houbová staročeská pečínka s bramborem
Báječné máslové koláčky - nejen…
Gratinované brambory s hořčicí
Ořechový biskupský chlebíček
Bulgur s pečenou zeleninou a vepřovým
Brokolicová polévka se smetanou
Masové koule s bulgurem a zeleninou
Placky z quinoy
Rychlé bryndzové špecle
Čokoládový pudink
Kuskus s rajčaty a mátou
Polévka z červené čočky
Restovaná zelenina s bulgurem a dipem