Pikantní čalamáda
Čalamáda II.
Houbová čalamáda
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Pokud uděláte nálev z deka, zavařovat nemusíte, protože deko obsahuje chemický konzervant.
Já bych řekla,že ano,pokud se to do sklenic nedává horké,začalo by se to kazit,tak já bych to nechala chytit na chvíli,třeba,jako okurky.
Čalamáda se nezavařuje?Děkuji
Kuřecí řízky v jogurtové marinádě
Hnětynky
Bůčková roláda v alobalu
Lahodné tvarohovo-kávové řezy
Masový vývar s petrželovými noky
Brokolicová polévka se sýrem a…
Bramborovo-sýrové placičky (šištičky)
Česneková surimi (krabí) pomazánka
Knedlíky s borůvkovým žahourem
Maďarský guláš
Jablečná buchta
Kulajda
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou
Americké lívance
Bramborový salát s čočkou a pečenou…
Makovec se švestkami
Huevos rancheros
Vanilkový cheesecake