Pikantní čalamáda
Čalamáda II.
Houbová čalamáda
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Pokud uděláte nálev z deka, zavařovat nemusíte, protože deko obsahuje chemický konzervant.
Já bych řekla,že ano,pokud se to do sklenic nedává horké,začalo by se to kazit,tak já bych to nechala chytit na chvíli,třeba,jako okurky.
Čalamáda se nezavařuje?Děkuji
Polévka z kapra
Cibulový chléb
Kubánský dort
Čočkový prívarok
Kuře nebo kachna s mandlovou nádivkou
Perníčky - hned měkké
Fazolková omáčka
Cuketa snadno, rychle a chutně
Brambory zapečené se zeleninou
Francouzské brambory s pórkem
Valentýnská čokoládová pěna
Krémová kuřecí polévka s kukuřicí
Kotlety plněné kysaným zelím
Kefírový koláč s jablky a čokoládovou…
Turecká vejce
Chleba s avokádovou pomazánkou a vejci
Krémová brokolicová polévka s česnekem
Brokolicová polévka se sýrem a…