Pikantní čalamáda
Čalamáda II.
Houbová čalamáda
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Pokud uděláte nálev z deka, zavařovat nemusíte, protože deko obsahuje chemický konzervant.
Já bych řekla,že ano,pokud se to do sklenic nedává horké,začalo by se to kazit,tak já bych to nechala chytit na chvíli,třeba,jako okurky.
Čalamáda se nezavařuje?Děkuji
Hraběnčiny řezy II.
Linecký koláč s jablky a drobenkou
Plov (Pilaf) - Ázerbájdžánské národní…
Zapékané těstoviny se špenátem a…
Oříškovo-nugátová roláda
Jablečná bábovka s vaječným likérem
Tatarský biftek podle časopisu F.O.O…
Domácí bylinková lučina
Pečené vepřové ocásky (nejen) s…
Makarony se sýrem
Obalovaný asijský květák z trouby
Středomořská čočková polévka
Milionářské řezy se slaným karamelem
Pomazánka z pečeného celeru
Mexický hrnec s rýží
Císařský trhanec
Quiche s červenou řepou a sýrem
Kachní prsa s nudlovým salátem