Pikantní čalamáda
Čalamáda II.
Houbová čalamáda
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Pokud uděláte nálev z deka, zavařovat nemusíte, protože deko obsahuje chemický konzervant.
Já bych řekla,že ano,pokud se to do sklenic nedává horké,začalo by se to kazit,tak já bych to nechala chytit na chvíli,třeba,jako okurky.
Čalamáda se nezavařuje?Děkuji
Bohaté řízky
Pečené brambory se sýrovou omáčkou
Linecké cukroví II.
Olivová pomazánka
Rebarborový crumble se zakysanou…
Papriky s rajčaty - sterilované
Jahodové řezy se zakysanou smetanou
Jednoduché sýrové chuťovky (slané…
Borůvkové knedlíky - bez vajec
Kuřecí prsa na kari se smetanou
Americké lívance
Brokolicová polévka se smetanou
Čevabčiči
Bramborový salát s čočkou a pečenou…
Kulajda
Jablečná buchta
Makovec se švestkami
Huevos rancheros