Pikantní čalamáda
Čalamáda II.
Houbová čalamáda
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Pokud uděláte nálev z deka, zavařovat nemusíte, protože deko obsahuje chemický konzervant.
Já bych řekla,že ano,pokud se to do sklenic nedává horké,začalo by se to kazit,tak já bych to nechala chytit na chvíli,třeba,jako okurky.
Čalamáda se nezavařuje?Děkuji
Zapečené palačinky se špenátem
Bublanina s rybízem
Bramborovo vajíčková pomazánka
Třešňovo-čokoládové muffiny
Perníkový koláč s ovocem a žmolenkou
Frýdecká kotleta v alobalu
Omáčka z vepřových jater
Marinovaná červená řepa - sladkokyselá
Jemné tvarohové řezy s ovocem
Kuřecí prsa po asijsku
Vláčná máslová vánočka
Rumové kuličky s kokosem
Vosí hnízda
Tradiční bramborový salát
Rafaelo kuličky
Nejlepší vaječný likér
Ořechy s krémem
Čerstvé kimchi