Pikantní čalamáda
Čalamáda II.
Houbová čalamáda
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Pokud uděláte nálev z deka, zavařovat nemusíte, protože deko obsahuje chemický konzervant.
Já bych řekla,že ano,pokud se to do sklenic nedává horké,začalo by se to kazit,tak já bych to nechala chytit na chvíli,třeba,jako okurky.
Čalamáda se nezavařuje?Děkuji
Jednoduchý chleba z kvasnic
Ovocné želé s mascarpone
Jednoduchá avokádová pomazánka
Salát z pekingského zelí - zdravě a…
Kuřecí srdíčka - pečená
Kachna s nádivkou - nejen velikonoční
Janina křenová omáčka s hrníčkovými…
Vepřová panenka plněná sušeným ovocem
Medovo-hořčičná marináda na kuře i…
Plněná krůtí prsa s kuskusem
Brokolicová polévka se smetanou
Masové koule s bulgurem a zeleninou
Placky z quinoy
Rychlé bryndzové špecle
Čokoládový pudink
Kuskus s rajčaty a mátou
Polévka z červené čočky
Restovaná zelenina s bulgurem a dipem