Pikantní čalamáda
Čalamáda II.
Houbová čalamáda
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Pokud uděláte nálev z deka, zavařovat nemusíte, protože deko obsahuje chemický konzervant.
Já bych řekla,že ano,pokud se to do sklenic nedává horké,začalo by se to kazit,tak já bych to nechala chytit na chvíli,třeba,jako okurky.
Čalamáda se nezavařuje?Děkuji
Klasická hovězí roláda
Whiskey Sour - koktejl
Jahodovo-tvarohové šišky (knedlíky)
Slaný koláč z křehkého těsta (quiche)
Masové kostky (nudličky) v paprikovo…
Jednoduché pivní staročeské řízky
Ořechoví šnečci - rychle a chutně
Škvarkové placky s jogurtem
Čokoládový dort V.
Kuřecí prsa po asijsku
Vláčná máslová vánočka
Rumové kuličky s kokosem
Vosí hnízda
Tradiční bramborový salát
Rafaelo kuličky
Nejlepší vaječný likér
Ořechy s krémem
Čerstvé kimchi