Pikantní čalamáda
Čalamáda II.
Houbová čalamáda
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Pokud uděláte nálev z deka, zavařovat nemusíte, protože deko obsahuje chemický konzervant.
Já bych řekla,že ano,pokud se to do sklenic nedává horké,začalo by se to kazit,tak já bych to nechala chytit na chvíli,třeba,jako okurky.
Čalamáda se nezavařuje?Děkuji
Oravská kulaša
Gratinovaný losos
Hraběnčiny řezy II.
Kuřecí závitky s nivou
Husí játra jako předkrm
Vepřové kari
Pomazánka z tresčích jater II.
Pivní preclíky, housky, rohlíky
Kuřecí směs se zeleninou
Toskánská polévka
Linecké cukroví krok za krokem
Tradiční vánoční punč
Masarykovo cukroví
Vanilkové rohlíčky VI.
Perníčky
Klasický recept na polevu na perníčky
Pracny z roku 1900
Kouzelný vaječný koňak