Pikantní čalamáda
Čalamáda II.
Houbová čalamáda
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Pokud uděláte nálev z deka, zavařovat nemusíte, protože deko obsahuje chemický konzervant.
Já bych řekla,že ano,pokud se to do sklenic nedává horké,začalo by se to kazit,tak já bych to nechala chytit na chvíli,třeba,jako okurky.
Čalamáda se nezavařuje?Děkuji
Vepřová pečeně s kůrčičkou
Zapečené brambory s kuřecím masem a…
Domácí krtkův dort
"Piknik" medové kuličky - kokosové
Volarské tvarohové koláčky
Adámkova mini sekaná (nejen) se sýrem
Cuketové karbanátky (sekaná)
Pečené vepřové ocásky (nejen) s…
Kakaová bábovka s čokoládovou polevou
Bleskové špagety s rajčaty a burratou
Mexická tortilla se zelným salátem
Segedínský guláš - F.O.O.D.
Strouhaný kakaový koláč
Kulajda
Banánový chlebíček
Ginger shot
Polévka z červené řepy
Krůtí guláš s těstovinami