Pikantní čalamáda
Čalamáda II.
Houbová čalamáda
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Pokud uděláte nálev z deka, zavařovat nemusíte, protože deko obsahuje chemický konzervant.
Já bych řekla,že ano,pokud se to do sklenic nedává horké,začalo by se to kazit,tak já bych to nechala chytit na chvíli,třeba,jako okurky.
Čalamáda se nezavařuje?Děkuji
Salámová pomazánka III.
Ňadra v růžovém negližé (oběd za 15…
Bavorský knedlík
Hraběnčin rebarborový koláč
Bábovková roláda a la tvarohový…
Slaný koláč se špenátem a kozím sýrem
Nakládaný králík se zakysanou…
Sněhové pusinky II.
Kuřecí maso se šunkou a hermelínem
Mac and cheese
Francouzská cibulačka
Turecká vejce
Čokoládové řezy se zakysanou smetanou
Butter chicken (máslové kuře) s flat…
Jablkový koláč ve skleničce
Čerstvé kimchi
Čokoládové brownies