Pikantní čalamáda
Čalamáda II.
Houbová čalamáda
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Pokud uděláte nálev z deka, zavařovat nemusíte, protože deko obsahuje chemický konzervant.
Já bych řekla,že ano,pokud se to do sklenic nedává horké,začalo by se to kazit,tak já bych to nechala chytit na chvíli,třeba,jako okurky.
Čalamáda se nezavařuje?Děkuji
Italské těstoviny
Jablečný závin s piškotem
Brokolicovo-bramborové placičky
Uzené tofu na kari
Zeleninová frittata
Pivní krkovička z pečícího sáčku
Pohanka na sladko
Mexický předkrm Guacamole
Bezinkový džem (rosol) - květový
Nasi Goreng - indonéská smažená rýže
Chřest s křupavou posýpkou a…
Rebarborový džem s vanilkou
Nudle s hovězím masem a hoisin omáčkou
Křehký dort s revení
Sirup ze smrkových výhonků
Koprová omáčka se ztraceným vejcem
Domácí vanilkový a kakaový pribináček
Koláč z rebarbory