Pikantní čalamáda
Čalamáda II.
Houbová čalamáda
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Pokud uděláte nálev z deka, zavařovat nemusíte, protože deko obsahuje chemický konzervant.
Já bych řekla,že ano,pokud se to do sklenic nedává horké,začalo by se to kazit,tak já bych to nechala chytit na chvíli,třeba,jako okurky.
Čalamáda se nezavařuje?Děkuji
Vajíčková lahůdková pomazánka
Listové taštičky plněné mletým masem
Tvarohový biskupský chlebíček
Muffiny z žitné mouky
Ovocné knedlíky ze spařeného těsta
Brokolicové placičky za syrova
Žemlovka s tvarohem a jablky
Polévka s červenou řepou
Mramorová bábovka II.
Kuřecí miso polévka s nudlemi a…
Meruňková marmeláda (džem)
Báječná cuketová polévka
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Kynuté borůvkové knedlíky
Cukeťák z trouby
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem
Hrnkový cuketový perník
Pečený květák s uzenou paprikou