Pikantní čalamáda
Čalamáda II.
Houbová čalamáda
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Pokud uděláte nálev z deka, zavařovat nemusíte, protože deko obsahuje chemický konzervant.
Já bych řekla,že ano,pokud se to do sklenic nedává horké,začalo by se to kazit,tak já bych to nechala chytit na chvíli,třeba,jako okurky.
Čalamáda se nezavařuje?Děkuji
Šlehačková roláda III.
Lehký tvarohovo - pudingový dortík
Rybízový koláč podle paní Mixové
Veganský indický sójový guláš
Dort s karamelem, banány a šlehačkou
Blesková česnečka s uzeným masem
Cibulová sladkokyselá omáčka /…
Zdravé lívance z ovesných vloček
Špekové knedlíky s máslem
Topinky se smaženicí
Jihočeská kulajda podle časopisu F.O…
Dýňový cheesecake
Sekané houbové řízky
Dýňové latte
Krůtí guláš s těstovinami
Dýňové rizoto
Ginger shot