Pikantní čalamáda
Čalamáda II.
Houbová čalamáda
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Pokud uděláte nálev z deka, zavařovat nemusíte, protože deko obsahuje chemický konzervant.
Já bych řekla,že ano,pokud se to do sklenic nedává horké,začalo by se to kazit,tak já bych to nechala chytit na chvíli,třeba,jako okurky.
Čalamáda se nezavařuje?Děkuji
Přírodní řízek se smaženou cibulí
Bílkový chlebíček II.
Krtkův dort II.
Dobroučká kuřecí pomazánka
Ovesné sušenky s jablky a čokoládou
Piškotová mňamka
Rýže s kari na smetaně
Rizoto se slaninou a žampiony
Bramborovo-sýrové placičky (šištičky)
Cukety plněné mletým masem
Klasické lečo
Cukeťák z trouby
Borůvkový koláč s krémem z bílé…
Cuketové pickles s koprem
Jahodový sorbet
Topinky s pestem, rajčaty a…
Losos s hráškem