Pikantní čalamáda
Čalamáda II.
Houbová čalamáda
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Pokud uděláte nálev z deka, zavařovat nemusíte, protože deko obsahuje chemický konzervant.
Já bych řekla,že ano,pokud se to do sklenic nedává horké,začalo by se to kazit,tak já bych to nechala chytit na chvíli,třeba,jako okurky.
Čalamáda se nezavařuje?Děkuji
Slaný závin s plísňovým sýrem
Kuřecí mňamka ve smetanovo sýrové…
Fazolová polévka mňam
Pečené kuře - Medová kuřecí stehna
Maďarská rybí polévka
Kořeněné špízy s pórkem
Panna cotta s malinovou omáčkou
Jablkový koláč s čokoládovou polevou
Univerzální fíková barbecue marináda
Krůtí závitky se zeleninovým bulgurem
Chlebová polévka
Čokoládová buchta z cukety
Trhané vepřové
Špagety s cuketou a olivami
Guacamole
Melounový sorbet
Salát s melounem a fetou
Patizonová polévka s koprem a…