Pikantní čalamáda
Čalamáda II.
Houbová čalamáda
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Pokud uděláte nálev z deka, zavařovat nemusíte, protože deko obsahuje chemický konzervant.
Já bych řekla,že ano,pokud se to do sklenic nedává horké,začalo by se to kazit,tak já bych to nechala chytit na chvíli,třeba,jako okurky.
Čalamáda se nezavařuje?Děkuji
Kuřecí prsíčka na červeném víně
Kuře „strejdy z Hlinska“
Cuketová kostka s čokoládou
Zeleninová česnečka s kroupami
Utajená česneková krkovička
Brokolicová polévka se sýrem a…
Jednoduché sýrové řízky (karbanátky,…
Vylepšené rafaello řezy
Banánovo-mangové smoothie
Smažené nudle s krůtím masem
Noky se špenátem a ricottou
Citronový koláč dle časopisu F.O.O.D.
Rozlítaný ptáček
Chleba s avokádovou pomazánkou a vejci
Dort Míša
Asijské nudle s restovanou zeleninou
Čokoládový pudink