Pikantní čalamáda
Čalamáda II.
Houbová čalamáda
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Pokud uděláte nálev z deka, zavařovat nemusíte, protože deko obsahuje chemický konzervant.
Já bych řekla,že ano,pokud se to do sklenic nedává horké,začalo by se to kazit,tak já bych to nechala chytit na chvíli,třeba,jako okurky.
Čalamáda se nezavařuje?Děkuji
Sojčí těstovinový salát
Jogurtovo-mrkvový koláč s mákem
Výborná chlebíčková pomazánka
Cizrna s kuřecím masem
Pečené kuřecí se zeleninovou rýží
Okurková omáčka z hovězího masa
Švestkový rozvar (marmeláda) na…
Ananasové řezy "Piña Colada"
(nejen) Jablkovo - vločkový koláč
Restovaná zelenina s kuřecím masem
Chřestový salát s vejcem
Bylinkové kuře v marinádě chermoula
Žloutkové řezy jako vánek
Mac and cheese s chřestem a hráškem
Strakaté blondie
Rozkvetlý chléb
Chřestová polévka s pestem
Slaný chřestový koláč