Pikantní čalamáda
Čalamáda II.
Houbová čalamáda
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Pokud uděláte nálev z deka, zavařovat nemusíte, protože deko obsahuje chemický konzervant.
Já bych řekla,že ano,pokud se to do sklenic nedává horké,začalo by se to kazit,tak já bych to nechala chytit na chvíli,třeba,jako okurky.
Čalamáda se nezavařuje?Děkuji
Buchty - těsto z domácí pekárny
Gnocchi s tuňákem
Kořeněné škubánky-opečenky
Citronová (pomerančová) bábovka
Dušená krkovička se zeleninou
Barevné hrnkové knedlíky
Citronové řezy-máslové a výtečné
Jablečná bábovka - vláčná
Bramborové špalíčky
Letní závitky s arašídovou omáčkou
Citronovo-makový beránek
Klasický mazanec
Velikonoční jidáše
Pečené kuře s nádivkou
Vaječná tlačenka
Velikonoční brownies
Pórková polévka s cizrnou
Andělský dort