Pikantní čalamáda
Čalamáda II.
Houbová čalamáda
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Pokud uděláte nálev z deka, zavařovat nemusíte, protože deko obsahuje chemický konzervant.
Já bych řekla,že ano,pokud se to do sklenic nedává horké,začalo by se to kazit,tak já bych to nechala chytit na chvíli,třeba,jako okurky.
Čalamáda se nezavařuje?Děkuji
Polévka ze zeleného hrášku
Rebarborový džem s ananasem
Bílý šťovíkový boršč
Nejen kuřecí s kari a pórkem - minutka
Tvarohovo-třešňový dort (käsekuchen)
Základní těsto na pizzu
Pikantní čočka s kuřecím masem
„Šiml“: makovo-tvarohová náplň do…
Zapečené palačinky s kuřecím masem a…
Zelňačka s klobásou
Perníčky
Linecké cukroví krok za krokem
Vanilkové rohlíčky VI.
Segedínský guláš - F.O.O.D.
Tradiční vánoční punč
Madlenky
Čerstvé kimchi
Klasický recept na polevu na perníčky