Pikantní čalamáda
Čalamáda II.
Houbová čalamáda
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Pokud uděláte nálev z deka, zavařovat nemusíte, protože deko obsahuje chemický konzervant.
Já bych řekla,že ano,pokud se to do sklenic nedává horké,začalo by se to kazit,tak já bych to nechala chytit na chvíli,třeba,jako okurky.
Čalamáda se nezavařuje?Děkuji
Rajská polévka s krupicovými haluškami
Krupicovo-tvarohový koláč s ovocem
Hraběnčin rebarborový koláč
Třešňové rizoto
Játra v rajčatové omáčce s hranolkama
Pivní výpečky s bramborovými noky
Babiččiny palačinky
Lehký vajíčkový salát s jogurtem
Grilovaný květák (brokolice)
Maďarský guláš
Jablečná buchta
Kulajda
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou
Americké lívance
Bramborový salát s čočkou a pečenou…
Makovec se švestkami
Huevos rancheros
Vanilkový cheesecake