Pikantní čalamáda
Čalamáda II.
Houbová čalamáda
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Pokud uděláte nálev z deka, zavařovat nemusíte, protože deko obsahuje chemický konzervant.
Já bych řekla,že ano,pokud se to do sklenic nedává horké,začalo by se to kazit,tak já bych to nechala chytit na chvíli,třeba,jako okurky.
Čalamáda se nezavařuje?Děkuji
Kuřecí paprikový perkelt
Jogurtový dort s jahodami
Dobroučká kuřecí pomazánka
Pečené kuře - Medová kuřecí stehna
Ovarová polévka se zeleninou
Čočková polévka s klobásou a zeleninou
El Paso Kořenící směs na fajitas…
(Ne)alkoholické Mojito / Koktejly
Tiramisu se zakysanou smetanou
Cuketové bramboráky
Klasické lečo
Cukeťák z trouby
Borůvkový koláč s krémem z bílé…
Cuketové pickles s koprem
Jahodový sorbet
Topinky s pestem, rajčaty a…
Losos s hráškem