Pikantní čalamáda
Čalamáda II.
Houbová čalamáda
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Pokud uděláte nálev z deka, zavařovat nemusíte, protože deko obsahuje chemický konzervant.
Já bych řekla,že ano,pokud se to do sklenic nedává horké,začalo by se to kazit,tak já bych to nechala chytit na chvíli,třeba,jako okurky.
Čalamáda se nezavařuje?Děkuji
Pórková polévka se slaninou
Lívanečky s jablky
Perníkové muffiny s čokoládovým krémem
Dršťková polévka z vepřových žaludků
Česnekovo-sýrová omáčka
Pomerančová marmeláda pro domácí…
Jablečný rozvar (povidla, přesnídávka…
Kefírovo-kokosové řezy: Eskymo po…
Borůvkové muffiny - rumové
Asijské nudle s restovanou zeleninou
Podzimní houbovka s dýní
Hruškový crumble s perníkem
Hovězí pečeně s houbami
Mexická tortilla se zelným salátem
Halloweenské cupcakes ala netopýři
Zelňačka s klobásou
Kefírový koláč s jablky a čokoládovou…
Topinky s houbami a čedarem