Pikantní čalamáda
Čalamáda II.
Houbová čalamáda
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Pokud uděláte nálev z deka, zavařovat nemusíte, protože deko obsahuje chemický konzervant.
Já bych řekla,že ano,pokud se to do sklenic nedává horké,začalo by se to kazit,tak já bych to nechala chytit na chvíli,třeba,jako okurky.
Čalamáda se nezavařuje?Děkuji
Brokolicový salát s tuňákem
Hermelínové karbanátky
Jablíčková rychlovka
Zeleninová směs na špagety
Květákový nákyp se šunkou
Brampatáčky
Rychlé povidlové řezy
Masové závitky v zelí
Adžika směs z mletého masa
Thajské rýžové nudle Pad Thai
Budapešť
Kuličky z mletého masa s rychlou…
Trojí sladká ovesná kaše
Lotus cheesecake
Asijské pikantní cuketové nudle
Těstoviny s lososem a arašídovou…
Tvarohové řezy s mákem
Palačinka z trouby s karamelizovaným…