Pikantní čalamáda
Čalamáda II.
Houbová čalamáda
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Pokud uděláte nálev z deka, zavařovat nemusíte, protože deko obsahuje chemický konzervant.
Já bych řekla,že ano,pokud se to do sklenic nedává horké,začalo by se to kazit,tak já bych to nechala chytit na chvíli,třeba,jako okurky.
Čalamáda se nezavařuje?Děkuji
Dudácký guláš
Plundrové těsto
Slaný závin s plísňovým sýrem
Smažené masové kuličky-Ča wan-c´
Perníkové muffiny s čokoládovým krémem
Grilovaný losos v marinádě
Jablečný cukrový závin (štrúdl) ze…
Škvarkové pečivo - housky, šneci,…
Vepřová panenka plněná sušeným ovocem
Srbské rizoto
Voňavý sirup z bezinkových květů
Jahodovo-rebarborový koláč
Pizza s chřestem a parmskou šunkou
Křehké galetky s rebarborou
Bramborový salát s koprem a slaninou
Koprová omáčka se ztraceným vejcem
Koláč z rebarbory
Pečená vepřová žebra se salsou verde…