Pikantní čalamáda
Čalamáda II.
Houbová čalamáda
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Pokud uděláte nálev z deka, zavařovat nemusíte, protože deko obsahuje chemický konzervant.
Já bych řekla,že ano,pokud se to do sklenic nedává horké,začalo by se to kazit,tak já bych to nechala chytit na chvíli,třeba,jako okurky.
Čalamáda se nezavařuje?Děkuji
Pikantní vepřová játra
Zapečené brambory se smetanou
Kuřecí kapsa First class
Amur (ryba) v bylinkovém těstíčku
Pizza Quattro Formaggi
Lotrinský quiche
Jednoduché smetanové žampiony na špeku
Jarní závitky s krevetami, bylinkami…
Kachní prsa a bramborové suflé
Šťavnaté masové koule s parmazánem a…
Meruňková marmeláda (džem)
Báječná cuketová polévka
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Kynuté borůvkové knedlíky
Cukeťák z trouby
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem
Hrnkový cuketový perník
Pečený květák s uzenou paprikou