Pikantní čalamáda
Čalamáda II.
Houbová čalamáda
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Pokud uděláte nálev z deka, zavařovat nemusíte, protože deko obsahuje chemický konzervant.
Já bych řekla,že ano,pokud se to do sklenic nedává horké,začalo by se to kazit,tak já bych to nechala chytit na chvíli,třeba,jako okurky.
Čalamáda se nezavařuje?Děkuji
Špenátové palačinky zapečené
Kuřecí játra "ber nebo běž!"
Hamburger úžasné chuti
Pomazánka z vařeného masa
Kuřecí roláda s nádivkou
Babiččin falešný tatarák
Karbanátky z pohanky, červené čočky a…
Můj dýňový džus
Zapečené mačkané brambory
Pečené batáty s quinoou
Rychlá mexická fazolová polévka
Kuřecí mini řízečky s bylinkovou…
Francouzské brambory
Strouhaný kakaový koláč
Těstoviny s omáčkou z pečené zeleniny
Tvarohová bábovka
Palačinka z trouby s karamelizovaným…
Dýňový koláč s krémem ze smetanového…