Pikantní čalamáda
Čalamáda II.
Houbová čalamáda
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Pokud uděláte nálev z deka, zavařovat nemusíte, protože deko obsahuje chemický konzervant.
Já bych řekla,že ano,pokud se to do sklenic nedává horké,začalo by se to kazit,tak já bych to nechala chytit na chvíli,třeba,jako okurky.
Čalamáda se nezavařuje?Děkuji
Krtkův dort na plech
Bramborové placky pečené v kuse
Roláda s nugátovým krémem
Vepřové s žampionovo - sýrovou omáčkou
Bílá polévka z hlívy ústřičné
Kynutý knedlík z mikrovlnky
Guláš z hovězího (vepřového) srdce
Hrášková polévka - smetanová
Horké zázvorové smoothie s mrkví
Zapečené těstoviny se zeleninou a…
Americké lívance
Brokolicová polévka se smetanou
Čevabčiči
Bramborový salát s čočkou a pečenou…
Kulajda
Jablečná buchta
Makovec se švestkami
Huevos rancheros