Pikantní čalamáda
Čalamáda II.
Houbová čalamáda
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Pokud uděláte nálev z deka, zavařovat nemusíte, protože deko obsahuje chemický konzervant.
Já bych řekla,že ano,pokud se to do sklenic nedává horké,začalo by se to kazit,tak já bych to nechala chytit na chvíli,třeba,jako okurky.
Čalamáda se nezavařuje?Děkuji
Maďarský paprikový salát
Kuřecí prsa zapečená se špenátem
Tvarůžková pomazánka extra
Blesková "svíčková" z kuřecích prsou
Jogurtové kuřecí (krůtí) řízky -…
Jablečné / Hruškové kynuté knedlíky
Sacher dort
Italské Tiramisu (Florencie)
Dýňové plátky v kořeněném těstíčku
Losos na másle a limetách se…
Chřestový salát s vejcem
Bylinkové kuře v marinádě chermoula
Makový dort s malinami
Slaný chřestový koláč
Strakaté blondie
Whisky krkovice s opečenými bramborami
Chřestová polévka s pestem
Smažený bílý chřest