Pikantní čalamáda
Čalamáda II.
Houbová čalamáda
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Pokud uděláte nálev z deka, zavařovat nemusíte, protože deko obsahuje chemický konzervant.
Já bych řekla,že ano,pokud se to do sklenic nedává horké,začalo by se to kazit,tak já bych to nechala chytit na chvíli,třeba,jako okurky.
Čalamáda se nezavařuje?Děkuji
Listové taštičky plněné mletým masem
Chorvatský bramborový salát z Dolače
Italské kuře II.
Masové knedlíčky v rajské omáčce
"Sloppy Joes" - zapečený sendvič
Spaghetti aglio olio e peperoncino
(nejen) Jablkovo - vločkový koláč
Chilli con carne s kořením
Vepřová pečeně s houskovými knedlíky…
Srbské rizoto
Meruňkové knedlíky - kynuté
Zapečené těstoviny se zeleninou a…
Strouhaný koláč s tvarohem a borůvkami
Znojemské okurky
Cuketové placky bez lepku
Chalupářské poháry
Buřty na pivě
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem