Pikantní čalamáda
Čalamáda II.
Houbová čalamáda
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Pokud uděláte nálev z deka, zavařovat nemusíte, protože deko obsahuje chemický konzervant.
Já bych řekla,že ano,pokud se to do sklenic nedává horké,začalo by se to kazit,tak já bych to nechala chytit na chvíli,třeba,jako okurky.
Čalamáda se nezavařuje?Děkuji
Roštěnky na kmínu
Kokosová bábovka III.
Plněný lilek (melanzane ripiene)
Křenová pomazánka na jednohubky
Pečené vepřové koleno na zelí
Masová minutka s hráškem
Hovězí ptáčky s rýží
Tvarohové koblížky s jablky
Palačinky s krémem a lesním ovocem
Kuřecí miso polévka s nudlemi a…
Pravé maďarské lečo
Cuketová polévka s mátou a hráškem
Cukeťák z trouby
Cuketovomrkvové placky
Meruňkový koláč s kokosovou drobenkou
Roláda s mletým masem a zeleninou
Čokoládová buchta z cukety
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem