Pikantní čalamáda
Čalamáda II.
Houbová čalamáda
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Pokud uděláte nálev z deka, zavařovat nemusíte, protože deko obsahuje chemický konzervant.
Já bych řekla,že ano,pokud se to do sklenic nedává horké,začalo by se to kazit,tak já bych to nechala chytit na chvíli,třeba,jako okurky.
Čalamáda se nezavařuje?Děkuji
Bifteky se zeleným pepřem
Dvoubarevná roláda
Oblíbený piškotový koláč s tvarohem a…
Piškotové řezy s angreštem
Piškotové řezy s marmeládou a krémem
Cikánská pečeně na víně s kořenovou…
Jednoduchý švestkový koláč
Jednoduché pečené vepřové ocásky
Kuřecí (králičí) maso pečené na…
Meruňkové knedlíky z pařeného těsta
Domácí rybízová marmeláda
Krůtí špízy yakitori
Jahodové nanuky
Cuketovo-brokolicový krém
Domácí zázvorovo-citronová limonáda
Poke bowl s lososem
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem
Klasický burger