Cukru dejte méně! I toho octa je moc, dělám to už dlouho a vydrží vždy až do snězení,2-4 měsíce v chladu.Vydrží i zimu na balkóně (ne -20°C,ale běžnou zimu vydrží)při mrazech skovám na pár dní do sklepa nebo na nejchladnější místo.Je moc chutná a křupavá!
Můžete mi prosím napsat kolik toho zelí, v receptu se mi to neukazuje děkuji :-)¨
Kde kupujete ty zajímavé zavařovací sklenice,které jsou na fotce? :-) Díky
Prosím o odpověď. Jestli se to zavařuje a na kolik stupňů. A ještě kolik toho zelí má být? Děkuju.
moc dobré doporučuji všem :-)
Michaelo, dobrá jsou, ale nejsou vhodná pro malé děti a těhotné a kojící ženy(obsahují solanin). Pokud nikoho takového mezi svými strávníky nemáte, klidně je přidejte ;-)
Paní Gábino, ty zelená rajčata, jsou v tom salátu dobrá, když nejsou dozrálá? Alespoň bych věděla jak upotřebit nedozrálá rajčata. Díky za odpověď.
zkusím ji ,už jsem jich vzzkoušel mnoho ,tak uvidím.
Takhle přesně ji děláme taky a ještě pčidáváme zelená rajčata. Čalamáda je vynikající, křupavá, prostě akorát.. takovou v obchodě nekoupíte.
potřebovala bych vědět,jestli se to ještě zavařuje a jak dlouho děkuji
Opraveno.
p.Kovařová, prosím koľko tej papriky??!! V ingredienciách ju neuvádzate, ďakujem.