• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Grilování & BBQ Džemy a marmelády
  • Recepty.cz
  • Čalamáda II.
Napište svůj komentář k receptu

Čalamáda II.

autor: Ladia
0.0
moje hodnoceni
3.9
hodnotilo: 41
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Čalamáda II.
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 5
      kg zelí
    • 2
      kg paprika
    • 1
      kg cibule
    • 10
      ks mrkev velká
    • 1
      l ocet
    • 500
      g cukr krystal
    • 2
      balíček deko
    • 2
      dl rostlinný olej

Postup přípravy receptu

1
Zelí a mrkev nastrouháme, papriky a cibule nakrájíme na tenké plátky. Přilijeme ocet, zasypeme cukrem, Dekem a olejem. Pořádně promícháme a necháme přes noc odležet. Druhý den plníme do sklenic, lehce vymačkáme šťávu. Dobře zavíčkujeme a uchováme v chladnu.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Pikantní čalamáda

Pikantní čalamáda

Houbová čalamáda

Houbová čalamáda

Americká okurková čalamáda

Americká okurková čalamáda

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • miniboy | 23. 1. 2017 11:37

    Cukru dejte méně! I toho octa je moc, dělám to už dlouho a vydrží vždy až do snězení,2-4 měsíce v chladu.Vydrží i zimu na balkóně (ne -20°C,ale běžnou zimu vydrží)při mrazech skovám na pár dní do sklepa nebo na nejchladnější místo.Je moc chutná a křupavá!

  • alka82 | 14. 8. 2012 15:52

    Můžete mi prosím napsat kolik toho zelí, v receptu se mi to neukazuje děkuji :-)¨

  • Eva | 1. 2. 2012 18:12

    Kde kupujete ty zajímavé zavařovací sklenice,které jsou na fotce? :-) Díky

  • mysalin | 28. 8. 2011 19:26

    Prosím o odpověď. Jestli se to zavařuje a na kolik stupňů. A ještě kolik toho zelí má být? Děkuju.

  • Eva1 | 9. 3. 2011 22:38

    Prosím o přiřazení fota. Děkuji ;-)

  • Eva1 | 9. 3. 2011 22:38

    Prosím o přiřazení fota. Děkuji ;-)

  • eva1 | 7. 2. 2011 22:57

    moc dobré doporučuji všem :-)

  • Eva1 | 13. 1. 2011 13:09

    Máme rádi. Viz foto.Dávám 1

  • Jarka O. | 8. 1. 2010 21:43

    Michaelo, dobrá jsou, ale nejsou vhodná pro malé děti a těhotné a kojící ženy(obsahují solanin). Pokud nikoho takového mezi svými strávníky nemáte, klidně je přidejte ;-)

  • Michaela Linhartová | 8. 1. 2010 20:00

    Paní Gábino, ty zelená rajčata, jsou v tom salátu dobrá, když nejsou dozrálá? Alespoň bych věděla jak upotřebit nedozrálá rajčata. Díky za odpověď.

  • jan havlan | 18. 9. 2009 14:32

    zkusím ji ,už jsem jich vzzkoušel mnoho ,tak uvidím.

  • Gabriela Paulová | 27. 11. 2008 10:38

    Takhle přesně ji děláme taky a ještě pčidáváme zelená rajčata. Čalamáda je vynikající, křupavá, prostě akorát.. takovou v obchodě nekoupíte.

  • Naďa Zywczaková | 21. 10. 2006 15:20

    potřebovala bych vědět,jestli se to ještě zavařuje a jak dlouho děkuji

  • Kuchařka on-line | 9. 5. 2006 19:29

    Opraveno.

  • Eva Furianová | 9. 5. 2006 19:04

    p.Kovařová, prosím koľko tej papriky??!! V ingredienciách ju neuvádzate, ďakujem.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Zavařování & nakládání
Ostatní Zavařování a nakládání Zavařování Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Cukr krystal DeKo Mrkev Ocet Paprika Rostlinný olej Zelí
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Vepřový jazyk na česneku

Vepřový jazyk na česneku

Čevabčiči na chorvatský způsob

Čevabčiči na chorvatský způsob

Beránek  hrnkový

Beránek hrnkový

Gratinovaný fenykl dle časopisu F.O.O.D.

Gratinovaný fenykl dle časopisu F.O.O…

Kořeněná dýně - pečená nebo grilovaná

Kořeněná dýně - pečená nebo grilovaná

Masová minutka na zeleno - rychle a chutně

Masová minutka na zeleno - rychle a…

Hrnková buchta s ovocem

Hrnková buchta s ovocem

Bůčková pomazánka

Bůčková pomazánka

Krůtí roláda pečená se švestkami

Krůtí roláda pečená se švestkami

Doporučujeme

45 minut
Bramboračka s bylinkovými noky

Bramboračka s bylinkovými noky

60 minut
Domácí rybízová marmeláda

Domácí rybízová marmeláda

40 minut
Krůtí špízy yakitori

Krůtí špízy yakitori

100 minut
Jahodové nanuky

Jahodové nanuky

20 minut
Cuketovo-brokolicový krém

Cuketovo-brokolicový krém

15 minut
Domácí zázvorovo-citronová limonáda

Domácí zázvorovo-citronová limonáda

20 minut
Poke bowl s lososem

Poke bowl s lososem

20 minut
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

30 minut
Klasický burger

Klasický burger

Poslední sledované recepty

94
Pórková polévka s cizrnou
Pórková polévka s cizrnou
79
Dýňové nebo mrkvové šátečky s tvarohem
Dýňové nebo mrkvové…
48
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
44
Kapustovo - houbová polévka
Kapustovo - houbová…
41
Sekaná z biochovu podle The Real Meat Society
Sekaná z biochovu podle…

Zajímavé články

Od pondělí do pátku: 5 nejlepších pomazánek, které oceníte nejen o letních prázdninách
Od pondělí do pátku: 5 nejlepších pomazánek,…
Superpotravina týdne: Okurka. 6 dobrých důvodů, proč ji jíst každý den, plus svěží recepty
Superpotravina týdne: Okurka. 6 dobrých důvodů,…
Maminka tří dětí vyrábí nádherné jedlé kytice z cupcakes. Všechno se naučila úplně sama!
Maminka tří dětí vyrábí nádherné jedlé kytice z…
Nejlepší saláty z těstovin: Vyzkoušejte tuňákový, s červenou řepou nebo zdravý tabouleh
Nejlepší saláty z těstovin: Vyzkoušejte tuňákový,…
Letní recepty s melounem: Využít se dá do dezertů, salátů i ke grilovanému masu a sýrům
Letní recepty s melounem: Využít se dá do dezertů…
AHA.cz Mareš už se rozhodl! Monice zbude prázdný dům

Mareš už se rozhodl! Monice zbude prázdný dům

Mimibazar Opálená pokožka bezpečně a chytře. Jak na to?

Opálená pokožka bezpečně a chytře. Jak na to?

Dáma.cz DANA (41): Omylem jsem se ocitla na swingers party u souseda

DANA (41): Omylem jsem se ocitla na swingers party u souseda

Blesk pro ženy Šaty, které se vám v kufru nezmačkají: S těmito 5 kousky si vystačíte!

Šaty, které se vám v kufru nezmačkají: S těmito 5 kousky si vystačíte!

Ženy.cz Jak se správně (ne)opálit? Na bronzovou kůži nespěchejte a pořiďte si kšiltovku

Jak se správně (ne)opálit? Na bronzovou kůži nespěchejte a pořiďte si kšiltovku

Blesk.cz Dakota Johnsonová převzala Cenu prezidenta festivalu: Poté rychle zmizela!

Dakota Johnsonová převzala Cenu prezidenta festivalu: Poté rychle zmizela!

SportRevue.cz Když hrůzou ztichne stadion. 11 nejděsivějších momentů v historii NHL

Když hrůzou ztichne stadion. 11 nejděsivějších momentů v historii NHL

Maminka.cz Sedminásobná máma Markéta Šichtařová o dětech: 5 trsů banánů, 6 kilo jablek, 40 balíčků šunky týdně. A žádné zlobení

Sedminásobná máma Markéta Šichtařová o dětech: 5 trsů banánů, 6 kilo jablek, 40 balíčků šunky týdně. A žádné zlobení

Blesk Horoskopy Velký horoskop zdraví na červenec: Komu hrozí úpal a koho potrápí zažívací potíže?

Velký horoskop zdraví na červenec: Komu hrozí úpal a koho potrápí zažívací potíže?

Další doporučené recepty:

Čaj proti jarní únavě
Čaj proti jarní únavě
Čaj ze sušených šípků
Čaj ze sušených šípků
Čalamáda
Čalamáda
Čalamáda na špagety
Čalamáda na špagety
ČALAMÁDA s houbami
ČALAMÁDA s houbami
Čatní z červených blum
Čatní z červených blum
  • Recepty.cz
  • Čalamáda II.
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact