Rozpustíme máslo a smícháme s kondenzovaným mlékem, vejci a moukou, přidame sodu. Těsto rozdělíme na tři části. Do jedné přidáme kakao a pečeme každé zvlášť.
2
Smetanu s cukrem zmixujeme (načechráme asi 5 minut). Na tmavé těsto namažeme krém, přiklopíme druhou vrstvou a opět namažeme krémem, ale ať nekape.
3
Vršek zdobíme nastrouhanou čokoládou, můžete i ovocem. Dáme do lednice a necháme odležet, aby se vrstvy promočily a spojily. Nejlépe přes noc. Dobrou chuť. :)
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Kristýna
|11. 9. 2014 03:59
Rozhodla jsem se to vyzkoušet a nedoporučuji. Sníme to, ale asi si moc nepochutnáme. Do těsta jsem dala neslazené mléko a asi to osladit trochu chtělo Bylo řidké, jak na palačinky, ale nezahušťovala jsem. Těsta bylo opravdu málo, rozdělila jsem ho na dvě části a jednu obarvila kakaem a nalila do malého pekáčku jako jednu vrstvu (nechápu, jak bych z toho udělala tři pláty ...). Jsem docela ráda, že jsem dala pod zakysanou smetanu ještě banán, takhle je to aspoň chutnější. Těsto je dost hutné a suché, krém se vůbec nevsákl do těsta (takže jsem docela ráda, že je toho jen jedna tenká vrstva ...). Nicméně opakovat opravdu nebudu.
Hana
|11. 5. 2014 13:43
taky mě to zarazilo, jaké mléko a proč na 3 části, věnujte prosím popisům větší pozornost. děkuji 8-)
Lucie
|11. 5. 2014 09:10
kondenzované mléko slazené?????
petra
|9. 5. 2014 12:18
Vypadá to chutně, ale rozdělíme na tři díly, pak dále popsané jen dva..ten postup by stálo zato doplnit
Na obrázku vypadá celý kakaový , tak tedy nevím.. a velikost formy, pokud pečeme na třikrát?