![Churros (čti "čuros") Churros (čti "čuros")](https://ms3.ostium.cz/instance/web-recepty/jsyKjg2k/h222w297t.jpg)
Naprosto předčil moje očekávání.Králík byl bez chybičky a všichni si na něm smlsli. <:-)
Výborná úprava králičího masa, doporučuji vyzkoušet. Já jsem sice vařila o něco dýl a omáčku trochu přisladila, přidala sušená rajčátka v oleji nakládaná, ale recept samotný mi byl velkou inspirací, děkuji mnohokrát :-) .
..toho králíka porcuješ na menší části tak,aby se dal co nejpohodlněji osmažit ZVOLNA ze všech stran a neměla jsi strach,že zůstane nedodělaný ;-) .Pochopitelně maso vyzkoušíš(zdali je měkké),možná nějakou minutku přidáš,ale to záleží na kusu(králíkovi)... .To máš jako s hovězím ;-) ,nikdy nevíš co to bylo za bejka ;-) :-))
Recept se mi líbí. Jen se zeptám: Jirko, tomu masu stačí 15 minut tepelné úpravy? Zdá se mi to málo :-\
Je to bezva. Znam to z Malty a stale jsem ten recept hledala. Nedostali jsme se od stolu!