Rohlík pokrájíme na drobno, pokapeme mlékem a necháme navlhnout. Přidáme oloupaná, jemně nasekaná vejce, rozetřený česnek, bylinky dle chuti, sůl a pepř. Vše řádně promícháme, pokud je směs řidká zahustíme jí strouhankou. Ze směsi tvoříme malé placičky, které obalíme ve strouhance a v rozpáleném oleji smažíme z obou stran.
2
Podáváme s bramborovou přílohou nebo zeleninou a pečivem.
3
Recept vhodný po velikonoční hodovačce společně s aspiky a saláty z vajec.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Lenka Remková
|16. 7. 2014 12:53
Moc dobré.Vejce jsem postrouhala na struhadle s velkýma slzama i s houskou.Měli jsme je dnes s manželem k obědu s okurkovým salátem a chutnalo nám to.Děkuji.