Moc se mi ten recept líbí, peču různé druhy chleba v pekárně. Ráda bych vyzkoušela i tento, ale ráda bych opět při přípravě využila "pomocnici". Nezkoušel jste někdo péci v pekárně? Je třeba upravovat množství ingrediencí? Díky za info, Lucka
Diky Gabino, musim rici, ze chleba je dobry a rychly. Vzhledem k tomu, ze jsem pouzivala drozdi misto prasku do peciva musela jsem nechat testo trochu kynout, ale i tak, je to rychly chleba. Ta extra mouka co jsem pridala nebyla na zavadu.
Alpino, já měla těsto taky řídké, ale pekla jsem v srnčím hřbetu, tak to nevadilo.
Dnes jsem chleba pekla, na misto prasku do peciva jsem si v mlece rozdelala suche drozdi. Pouzila jsem bylinky a pridala trochu cesneku. Testo bylo strasne ridke, musela jsem pridat nekolik hrsti mouky abych ho vubec mohla jakz takz vytvarovat do sisky.Z komentaru zde nemam dojem, ze by nekdo mel podobny problem.
Maruško já Vám blahopřeji... ZNAMENITEEE... Váš Zdeněk :-)
Výborný! Neměla jsem tvrdý sýr, tak jsem do těsta nastrouhala krémový sýr a pekla jsem v srnčím hřbetu. Všem to moc chutnalo, určitě zopakuji. Příště rovnou z dvojité dávky.
Tak upečeno,ochutnáno,ohodnoceno 1 :-)
...áha,děkuji za upozornění!:-)Už bych automaticky použila vařené,jak jsem zvyklá na jiný recept.
Vlaďko, pozor - brambory jsou syrové ! Kdyby byly vařené, tak bych to uvedla. Tak ať se podaří !
Dnes vyzkouším.Už jsem pekla chléb s větším podílem uvařených brambor,než je v tomhle receptu,ale zas v něm nebyl sýr.Byl chutný,tenhle bude určitě taky:)