• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Bylinkové vepřové s bramborem a žampiony
Napište svůj komentář k receptu

Bylinkové vepřové s bramborem a žampiony

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 7
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Bylinkové vepřové s bramborem a žampiony
Bylinkové vepřové s bramborem a žampiony
Bylinkové vepřové s bramborem a žampiony
Bylinkové vepřové s bramborem a žampiony
Bylinkové vepřové s bramborem a žampiony
Bylinkové vepřové s bramborem a žampiony
Bylinkové vepřové s bramborem a žampiony
Bylinkové vepřové s bramborem a žampiony
Bylinkové vepřové s bramborem a žampiony
7fotografií
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 4
      plátek vepřové maso : krkovice, kotlety, plec (lze i s kostí)
    • 2
      ks cibule
    • 5
      stroužek česnek dle chuti, cca 4 -
    • posekané bylinky dle chuti (lze použít i sušené) - rozmarýn, tymián, majoránka...
    • sůl
    • pepř mletý
    • 300
      g čerstvé žampiony cca
    • brambory oloupané, pro 4 osoby
    • 300
      ml smetana ke šlehání nebo červené víno či vývar, cca

Postup přípravy receptu

1
Do olejem nebo sádlem vymazaného pekáče nasypeme hrubě pokrájené cibule, nasekaný česnek (polovinu) a trošku bylinek. Na ně dáme naklepané plátky nebo pokrájené kostky osoleného a opepřeného masa, které opět ochutíme troškou bylinek a zbylým česnekem. Maso zasypeme hrubě pokrájenými žampiony (samozřejmě lze i na plátky), na které naskládáme brambory (větší pokrájíme na půlky či čtvrtky), zalijeme smetanou, brambory ještě trochu osolíme, zaklopíme a dáme péct do předehřáté trouby na 190 stupňů na cca 50 minut, dle potřeby můžeme podlít, pak odklopíme a dopečeme do barvy dalších cca 10-15 minut bez přiklopení.
2
Kdo nemusí smetanová jídla, podlévá vývarem nebo červeným vínem.
3
Podáváme s okurkovým salátem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Bylinkové karbanátky (sekaná) se sýrem a žampiony

Bylinkové karbanátky (sekaná) se…

Bylinkové vepřové na houbách

Bylinkové vepřové na houbách

Vepřové bylinkové kostky v cibuli

Vepřové bylinkové kostky v cibuli

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Brambory Maso & ryby & mořské plody Vepřové
Maso Pokrmy Z brambor Z hub Vepřové Oběd Večeře Pečení Velikonoce Narozeniny Výjimečný den Posvícení Oslava Návštěva Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Brambory Čerstvé žampiony Česnek Cibule Pepř mletý Posekané bylinky Smetana ke šlehání Sůl Vepřové maso
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Zelný salát s křenem

Zelný salát s křenem

Kokosové řezy IV.

Kokosové řezy IV.

Jednoduchá ovocná bublanina

Jednoduchá ovocná bublanina

Bagety z pekárny

Bagety z pekárny

Alenčin rychlý skládaný salát

Alenčin rychlý skládaný salát

Španělské „španělské ptáčky“ flamenquín

Španělské „španělské ptáčky“…

Čokoládový dortík

Čokoládový dortík

Čokoládová pěna s jahodami

Čokoládová pěna s jahodami

Red velvet brownies

Red velvet brownies

Doporučujeme

300 minut
Rolovaná krkovice à la porchetta

Rolovaná krkovice à la porchetta

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

40 minut
Švédské masové kuličky

Švédské masové kuličky

55 minut
Litý perník s jablky

Litý perník s jablky

70 minut
Nejjednodušší gratinované brambory

Nejjednodušší gratinované brambory

20 minut
French toast

French toast

30 minut
Mačkané brambory

Mačkané brambory

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

15
Klasické lečo
Klasické lečo
14
Švédské masové kuličky
Švédské masové kuličky
14
Nepečený ovocný dort
Nepečený ovocný dort
13
Výborná chlebíčková pomazánka
Výborná chlebíčková…
13
Klasická zelňačka
Klasická zelňačka

Zajímavé články

Jak ještě zpracovat jablka? Uvařte z nich skvělou přesnídávku nebo povidla bez práce
Jak ještě zpracovat jablka? Uvařte z nich skvělou…
Perník na plech 5x jinak: S dýní, cuketou, jablky, kandovaným zázvorem i povidly
Perník na plech 5x jinak: S dýní, cuketou, jablky…
Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník, který se rozplývá na jazyku
Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník…
Vepřové kotlety: Vyzkoušejte ty nejlepší recepty, které se opravdu osvědčily
Vepřové kotlety: Vyzkoušejte ty nejlepší recepty,…
Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i cukroví: Připravíte ho ve 3 krocích
Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i…
AHA.cz Těžké časy pro Boučka: Tlustá čára za vztahem?

Těžké časy pro Boučka: Tlustá čára za vztahem?

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Toto je nejošklivější žena světa: Mrkněte na její fotky od miminka do dospělosti

Toto je nejošklivější žena světa: Mrkněte na její fotky od miminka do dospělosti

Blesk pro ženy Kontroverzní trend z 80. let, který milovala Diana, je zpět! Přijdete mu na chuť i vy?

Kontroverzní trend z 80. let, který milovala Diana, je zpět! Přijdete mu na chuť i vy?

Ženy.cz Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Blesk.cz Jana Paulová oslavila 50 let vztahu s manželem: Neuvěřitelná zpověď! Kvůli muži utekla z domova

Jana Paulová oslavila 50 let vztahu s manželem: Neuvěřitelná zpověď! Kvůli muži utekla z domova

SportRevue.cz FOTO: Silikonová prsa, plavky a vyrýsované svaly – to je Bikini Olympia

FOTO: Silikonová prsa, plavky a vyrýsované svaly – to je Bikini Olympia

Maminka.cz Jak rodiče vychovávají neúspěšné děti? Co při výchově nedělat, aby byly děti spokojené a sebevědomé?

Jak rodiče vychovávají neúspěšné děti? Co při výchově nedělat, aby byly děti spokojené a sebevědomé?

Blesk Horoskopy Patří vaše znamení mezi staré duše? Takhle to poznáte!

Patří vaše znamení mezi staré duše? Takhle to poznáte!

Další doporučené recepty:

Bylinkové tyčky k vínu
Bylinkové tyčky k vínu
Bylinkové tzatziki
Bylinkové tzatziki
Bylinkové vepřové na houbách
Bylinkové vepřové na houbách
Bylinkovo-celerová líčka
Bylinkovo-celerová líčka
Bylinkovo-houbové špecle
Bylinkovo-houbové špecle
Bylinkovo-houbové těstoviny na slanině (špeku)
Bylinkovo-houbové těstoviny na slanině …
  • Recepty.cz
  • Bylinkové vepřové s bramborem a žampiony
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact